Real Sociedad
vs
Real Betis

Se Copa del Rey-kvartfinalen mellom Real Sociedad og Real Betis med live stream

Det er endelig klart for litt skikkelig fotball igjen, når kvartfinalene i Copa del Rey skal spilles denne uken. Med norske øyne er kanskje kampen mellom Real Sociedad og Real Betis den mest interessante, der Alexander ørloth skal i aksjon for hjemmelaget.

Der håper vi å se landslagsspissen fortsette den gode formen han etterhvert har kommet i i Spania, i god tid til landskampene som venter for Norge neste måned.

Real Sociedad hadde en fantastisk start på sesongen i Spania, men har de siste månedene falt litt fra i La Liga, og dermed er kanskje Copa del Rey deres største sjanse for suksess denne sesongen.

La Real vant Copa del Rey så sent som for to sesonger siden, og har etterhvert etablert seg som et av topplagene i Spania.

Og selv om gjestene fra Sevilla er høyere på la Liga-tabellen om dagen ser jeg på vertene som favoritter i dette oppgjøret. Real Betis er inne på topp fire i La Liga og dermed for alvor i kampen om Champions League-plass neste sesong.

Hvem vinner av Real Sociedad og Real Betis?

Som sagt, jeg ser på vertene som favoritter her, men det blir trolig en jevn og interessant kamp, og jeg gleder meg til å se den.

Jeg håper at Sørloth imponerer, og jeg har troen på at nordmannen bidrar til at dette ender med hjemmeseier.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Alexander Sørloth hos Real Sociedad** og Nabil Fekir hos Real Betis.

TV og live stream

Heldigvis for alle som er glade i spansk fotball sender Unibet alle kamper fra Copa del Rey og La Liga med live stream online til alle sine kunder.

I tillegg til både Copa del Rey og La Liga sender Unibet live stream av kamper fra både Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Championship, Eredivisie og flere titalls andre ligaer.

Hvordan ser jeg Copa del Rey?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser