Kampprogram

Real Sociedad
vs
Osasuna

Se La Liga-kampen mellom Rreal Sociead mot Osasuna med live stream

Er det ett ord som passer til det som skjer nå i helgen, så er det "endelig". For endelig er la Liga tilbake, og søndag er det klart for Martin Ødegaard-show igjen når Real Sociedad tar imot Osasuna hjemme på Reale Arena i San Sebastian.

Det er endelig klart at det ikke kommer flere ting med på denne rollen som det som skjer nå, og derofr er det også mulig at det ikke skjer så mye de neste dagene, og det er heller ikke ting som skjer som nå kommer flere hakk over at det som skjer.

Det har nå gått over tre måneder siden ligaen ble satt på pause, og det blir svært spennende å se hvor de to lagene står nå, og hvordan de har taklet tre måneder med alternativ trening og isolasjon.

Martin Ødegaard er spilleklar, og i et nylig intervju sa nordmannen at han følte seg ekstremt klar for å fortsette sesongen, og vi har på følelsen at 21-åringen kommer til å fullføre sesongen med stil.

Real Sociedad er fortsatt for alvor med i kampen om en plass i Europa neste år, og en seier her vil føre dem på lang vei mot et Europa-eventyr neste sesong.

Hvem vinner av Real Sociedad og Osasuna?

Vi ser på Real Sociedad som ganske klare favoritter i dette oppgjøret. Hjemmebanefordelen på La Reale er selvsagt ikke like stor nå som det ikke er fans til stede, men det er fortsatt deres hjemmebane, og de kjenner gresset bedre enn Osasuna.

Real Sociedad er også et bedre fotballag enn det Osasuna er, og skal vinne dette greit, uten store problemer.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Real Sociedad og Ezequiel Avila hos Osasuna.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra La Liga så anbefaler vi Unibet. Unibet sender alt av kamper fra La Liga og Copa del Rey.

Alt du trenger for å se fotball gratis his Unibet er en aktiv konto, som vil si at du enten har penger disponibelt på konto eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Du kan les mer om hvordan du ser la Liga, Bundesliga, Serie A og andre store ligaer hos Unibet enten ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser