Real Sociedad
vs
Mirandes

Se kampen mellom Real Sociedad og Mirandes med live stream

Det er klart for semifinaler i den spanske cupen, eller Copa del Rey som den heter originalt. Og på Reale Arena får vi et ganske så interessant oppgjør mellom Martin Ødegaards Real Sociedad og Segunda Division-klubben Mirandes.

Mirandes ligger helt nede på en tiendeplass på tabellen i Segunda Division, og bør ikke være en veldig hard nøtt for Real Sociedad å knekke.

Real Sociedad sitt avansement til semifinale i den spanske cupen var av det sensasjonelle slaget, da de slo selveste Real Madrid hele 4-3 på bortebane i kvartfinalen.

Det var Martin Ødegaard som åpnet målkontoen i oppgjøret som ble spilt forrige uke, med sitt første mål på Santiago Bernabeu. Men det var svenske Alexander Isak som ble den store helten, med to scoringer og én assist.

Mirandes tok imot Villereal på hjemmebane i kvartfinalen, og også dette må kunne beskrives som en sensasjonell seier, da de knuste La Liga-klubben hele 4-2.

Real Sociedad fikk seg også en solid opptur i ligaen i helgen. Tre av de fire siste ligakampene hadde endt med tap, og man begynte å havne i bakleksen i kampen om en plass i Europa neste sesong.

Men Athletic Club ble søndag slått 2-1 på hjemmebane, og La Real er dermed fortsatt for alvor med i kampen om en plass i Champions League eller Europa League neste sesong. Martin ødegaard ble hvilt i helgen og var ikke med i La Reals kamptropp.

Hvem vinner av Real Sociedad og Mirandes?

La Real er jo storfavoritter i dette oppgjøret, og alt annet enn en komfortabel hjemmeseier er uakseptabelt for laget som kjemper i toppen av La Liga.

Selvsagt skjer cupbomber i ny og ne, men Mirandes har strengt tatt allerede brukt opp sin kvote med cupbomber denne sesongen.

Vi tror dette kommer til å bli en overbevisende hjemmeseier, og Real Sociedad i Copa de lRey-finale mot enten Athletic Bilbao eller Granada.

Vi tror det ender 4-0.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Real Sociedad og Matheus Aias hos Mirandes.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra La Liga og Copa del Rey.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Copa del Rey?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser