Real Sociedad
vs
Manchester United

Se Europa League-kampen mellom Real Sociedad og Manchester United med live stream

Vi er endelig klare for Europa League igjen, og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United skal møte La Liga-laget Real Sociedad på bortebane i den første utslagsrunde-kampen.

Men kampen skal ikke spilles i Spania, for på grunn av restriksjoner er det ikke mulig for Manchester United å dra dit, og kampen skal derfor spilles på Juventus sin hjemmearena, Allianz Stadium i Torino.

Dermed mister La Real det lille de hadde av hjemmebanefordel, men de kan trøste seg med at heller ikke Manchester United får hjemmekamp i Manchester i returoppgjøret neste uke.

Så det kan bli meget interessant å se hvordan de to klubbene takler å spille to slike oppgjør på nøytral bane, og de må stadig ta hensyn til bortemålsregelen, til tross for at den mister litt av sin hensikt når det ikke er skikkelige borteoppgjør.

Manchester United kommer fra et noe skuffende 1-1 borte mot West Bromwich i helgen, og er dermed hektet fra byrivalene Manchester City i kampen om Premier League-tittelen.

For Real Sociedad sin del så sørget 1-0 borte mot Getafe i helgen for at de fortsatt er med i kampen om en plass i neste års Champions League.

Hvem vinner av Real Sociedad og Manchester United?

Det er bortelaget som er ørsmå favoritter her, men det er faktisk ganske vanskelig å skille de to lagene, og vi tror vi får et tett oppgjør her i Italia.

Begge lagene kommer med store ønsker om å gå videre, og vi får dermed sett to toppede mannskap, og vi er sikker på det blir en veldig interessant kamp.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Alexander isak hos Real SOciedad og Bruno Fernandes hos Manchester United.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Europa League så er det TV 2 som har rettigehetene til å sende kampen, og hele turneringen, i Norge.

Derfor kan du se denne og alle andre kamper fra Europa League hos en av TV 2 sine sportskanaler, og på strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Om du har lyst til å se mer fotball med live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser