Kampprogram

Real Sociedad
vs
Mallorca

Se Real Sociedad mot Mallorca i La Liga med live stream

Se Real Sociedad mot Mallorca i La Liga med live stream

Martin Ødegaard og Real Sociedad skal ut i dyst igjen, og denne gang er det et overkommelig hinder på hjemmebane, når Mallorca kommer på besøk på Reale Arena.

Martin Ødegaard er nå blitt vår største stjerne, og en av de aller mest verdifulle spillerne i Spanias øverste divisjon.

Nordmannen har fått en fantastisk start på sesongen i sin nye klubb, og er en av de fremste offensive spillerne i ligaen så langt. Hans plass på høstsesognens beste lag i La Liga er et godt eksempel på hvor god han faktisk har vært.

Med fire scoringer og fem mål så langt denne sesongen er han lagets kanskje viktigste spiller, og en av hovedgrunnene til at Real Sociedad ligger helt oppe på en femteplass, fire poeng bak Sevilla på den viktige fjerdeplassen.

Real Sociedad er med andre ord på god vei til å sikre seg en av sine beste sesonger i historien, og kvalifisere seg til europacup-spill neste sesong.

Det vil være en ekstremt god prestasjon av laget som for det meste har vært en middelshavsfarer de seneste tiårene.

Men nå ser det ut til å være bedre tider, med spillere som Martin Ødegaard, Willian José, Alexander Isak og Mikel Oyarzabal på laget.

Hvem vinner av Real Sociedad og Mallorca?

Mallorca har ikke hatt en god sesong så langt denne sesongen, og er plassert på nedrykk før dette oppgjøret. Et tap her vil sørge for at de har enda lengre opp til sikker plass.

Real Sociedad har vært gode på hjemmebane, og trenger så mange poeng som mulig mot antatt dårligere motstand på eget gress, og det tror vi de klarer her også.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Real Sociedad og Aleksandar Trajkovski hos Mallorca.

TV og live stream

Du ser denne kampen hos Unibet. Alle som har en aktiv konto, eller har brukt kontoen til å sette et spill de siste 24 timene, har tilgang til all fotball som sendes live hos Unibet.

Og med Unibet ser man alt av fotball fra La Liga, Serie A, Ligue 1, Eredivisie, Championship, FA-cupen, Ligacupen, Bundesliga og innenlandske cuper fra land som Spania. Man kan også se fotball fra de skandinaviske ligaene.

Alt du trenger å gjøre er å skaffe deg en aktiv konto hos Unibet, les mer om hvordan du gjør det under artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser