Kampprogram

Real Sociedad
vs
Atletico Madrid

Se Real Sociedad mot Atletico Madrid med live stream

Se Real Sociedad mot Atletico Madrid med live stream

Det er endelig klart for åpningen av Real Sociedads renoverte stadion, etter at laget har måtte spille sine første tre ligakamper denne sesongen på bortebane.

Anoeta stadion ble bygget helt tilbake i 1931, men har de isste årene blitt renovert og oppgradert for flere hundre millioner kroner. Nå har de blitt kvitt løpebanene, og stadion er mye mer intim enn den var før renoveringen startet.

Kapasiteten er også økt. fra 32 000 før renoveringen startet, og opp i hele 39 000 seter nå. Første kamp på det nyåpnede stadionet blir mellom Real Sociedad og storklubben Atletico Madrid fra hovedstaden i Spania.

Det blir en storstilt åpning, og vår egen stjerne på Sociedad-laget, Martin Ødegaard, er selvsagt forventet å starte. Det blir hans fjerde start av fire mulige i La Liga så langt denne sesongen.

Ødegaard kommer fra en meget god landskamp for Norge borte mot Sverige søndag, og om han fortsetter i samme spor som dette de neste månedene, er han en av stjernene på Sociedad-laget allerede.

Men det blir et tøft oppgjør lørdag. Atletico er en av tre favoritter til å løfte La Liga-trofeet, og er selvsagt favoritter i dette oppgjøret.

Hvem vinner av Real Sociedad og Atletico Madrid?

Dog er dette et ekstra spesielt oppgjæør for Real Sociedad. De spiller sin aller første kamp foran et fullpakket Anoeta stadion, og det gir selvsagt ekstra motivasjon.

Vi tror de kan overraske positivt, og vi tror de faktisk kan få med seg noe fra denne kampen.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Real Sociedad og Joao Felix hos Atletico Madrid

TV og live stream

Du kan se dette oppgjøret hos Unibet, om du er en aktiv kunde der. Les mer om hvordan du ser kampen hos Unibet nedenfor artikkelen.

Og hos Unibet kan du se tusenvis av kamper i året, fra et titalls forskjellige ligaer, som Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Ligue 1, Serie A og Championship.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Nordicbet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : - Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til NordicBet
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Se fotball med Nordicbet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser