Real Madrid
vs
Real Sociedad

Se oppgjøret mellom Real Madrid og Real Sociedad i den spanske cupen med live stream

Det er klart for kvartfinaler i den spanske cupen, Copa del Rey, og i Madrid får vi et meget interessant oppgjør, ikke minst med norske øyne, mellom Real Madrid og Real Sociedad.

Interessant selvsagt på grunn av Martin Ødegaard. Nordmannen som for tiden er utleid til gjestene er vanligvis vertenes eiendom, og det er artig å se hvordan han klarer seg mot moderklubben.

Dette er andre gang de to klubbene møtes denne sesongen. Også den første gangen var det på Santiago Bernabeu, da Real Madrid vant 3-1. Ødegaard klarte seg godt i det oppgjøret, og fikk vist seg fram på en positiv måte til tross for tapet.

I helgen ble det et skuffende tap borte mot Leganés for Ødegaard og co. Ødegaard kom inn fra benken men kunne ikke hindre at laget sitt tapte 1-2.

Real Madrid vant 1-0 hjemme mot byrival Atletico Madrid, og tok dermed over tronen som ligaledere i La Liga.

Hvem vinner av Real Madrid og Real Sociedad?

Her er selvsagt Real Madrid store favoritter, mot et Real Sociedad-lag som har svingt voldsomt i prestasjonene de siste ukene.

Og Real Madrid er på full vei mot sitt første La Liga-mesterskap på flere sesonger. Skal de ta the double hjemme i Spania?

Vel, vi tror i det minste de kommer seg til semifinale, og vinenr hjemme mot Real Sociedad.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for.

Gareth Bale hos Real Madrid og Martin ødegaard hos Real Sociedad.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra La Liga og Copa del Rey her.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Copa del Rey?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser