Kampprogram

Real Madrid
vs
Real Sociedad

Se kampen mellom Real Madrid og Real Sociedad med live stream

Se kampen mellom Real Madrid og Real Sociedad med live stream

En kamp mange fotballinteresserte nordmenn har ventet lenge på er like rundt hjørnet, når Real Madrid tar imot Martin Ødegaards Real Sociedad i La Liga lørdag kveld.

Men hovedpersonen selv kan gå glipp av oppgjøret, da han har vært ute med skade en god stund nå. Han mistet også begge Norges landskamper i landslagspausen.

Det blir eventuelt svært skuffende, om vi ikke får se Norges for tiden absolutt beste fotballspiller, spille mot eget lag, for laget han for øyeblikket er utleid til.

Også i Spania er det stor interesse rundt akkurat denne begivenheten, så vi håper virkelig 20-åringen blir klar til avspark.

Men det er ikke bare Martin Ødegaard som gjør dette oppgjøret interessant. Real Sociedad er for øyeblikket nummer fem på La Liga-tabellen, kun to poeng bak Real Madrid på andreplass. Barcelona leder før denne runden, a poeng med hovedstadslaget.

Real Sociedad kan med andre ord gå forbi gigantene fra Madrid om de stikker av med alle tre poengene på Santiago Bernabeu.

Hvem vinner av Real Madrid og Real Sociedad?

Real Madrid er jo selvsagt favoritter her, til tross for at Real Sociedad er i meget god form. Det blir selvsagt et slag i trynet for gjestene om Martin Ødegaard ikke kan spille mot sin moderklubb, men det er nok av gode spillere som kan erstatte han i førsteelleveren.

Vi tror nok det blir i tøffeste laget for gjestene, derfor går vi for 2-0.

Se opp for:

Eden Hazard hos Real Madrid og Martin Ødegaard hos Real Sociedad.

TV og live stream

Unibet kommer til å sende dette oppgjøret til alle sine kunder i Norge.

Om du ønsker å se mer fotball online med live stream kan du gjøre det hos Unibet. Unibet sender tusenvis av kamper hvert år, fra flere titalls ligaer i Europa og resten av verden.

Hos Unibet kan du se kamper fra Eredivisie, Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship og Ligue 1. Les mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Nordicbet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : - Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til NordicBet
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Se fotball med Nordicbet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser