Kampprogram

Real Madrid
vs
Celta Vigo

Se La LIga-kampen mellom Real Madrid og Celta Vigo med live stream

Vi er klare for full La Liga-runde nå i den første helgen i det nye året, og vi forventer å se Martin Ødegaard i troppen når Real Madrid tar imot Celta Vigo på hjemmebane lørdag.

Nordmannen har slitt med sakder nå på tampen av året, og har ikke fått like mye spilletid som det han fikk i den første halvdelen av denne høstsesongen. Men vi er overbevist om at det kommer til å ta seg opp igjen nå når han er skadefri, og ikke minst når kampprogrammet tar seg opp igjen ut i nyåret.

Real Madrid har hatt en ganske så dårlig sesongstart, men den har dog blitt bedre og bedre utover senhøsten, og når avansementet i Champions League ble sikret har ting kommet seg.

Derfor ser man nå ut som favoritter, ved siden av byrival Atletico, til å tat tittelen i La Liga denne sesongen.

Dermed er det gode muligheter for at vi får vår første norske La Liga-vinner i historien, da Martin Ødegaard allerede har spilt nok kamper til å få en medalje om så skjer.

Hvem vinner av Real Madrid og Celta Vigo?

Celta Vigo har faktisk hatt en ok start på denne sesongen, og ligger på en åttendeplass på tabellen med sine 20 poeng på de første 15 kampene.

Det er 12 mindre enn Real Madrid, som er på andreplass, a poeng med nettopp Atletico Madrid, som er de to favorittene til å vinne serien denne sesongen.

Vi tror nok Real Madrid sikrer en komfortabel seier her, og dermed legger press på sine byrivaler.

Vi tror det ender 2-0.

Se opp for:

Martin Ødegaard hos Real Madrid og Iago Aspas hos Celta Vigo.

TV og live stream

Heldigvis for deg sender Unibet alt av det beste fra spansk fotball. Både La Liga og Copa del Rey er nemlig tilgjengelig for alle Unibet sine kunder via live stream på nett.

En aktiv konto vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de sistte 24 timene.

Og det er ikke bare spansk fotball du kan se hos Unibet. De sender også alt av kamper fra Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og flere andre av de største europeiske ligaene.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser