Kampprogram

Real Madrid
vs
Barcelona

Se helgens El Clasico mellom Real Madrid og Barcelona med live stream

Det er klart for 2021 sin første El Clasico lørdag kveld, og selv om det ikke er helt det samme uten fans på tribunene, er det en utrolig viktig kamp for begge klubbene, og dermed også et meget interessant oppgjør å få med seg.

For før denne runden sparkes i gang så er det utrolig tett i toppen av la Liga-tabellen, og kun få poeng skiller de to lagene, i tillegg til Atletico Madrid.

Real Madrid er tredjeplassert på tabellen med sine 63 poeng, mens Barcelona er andreplassert med 65 poeng, ett mindre enn Atletico Madrid på toppen av tabellen.

Atletico Madrid møter Real Betis til en tøff bortekamp i Sevilla søndag, og det er med andre ord gode muligheter for vinneren av dette oppgjøret til å ta ligaledelsen denne helgen.

Et tap vil selvsagt svi for begge lag også, men spesielt hjemmelaget, som kan havle fem poeng bak Barcelona og seks poeng bak Atletico ved tap her.

Hvem vinner av Real Madrid og Barcelona?

Denne er vanskelig. Real Madrid kommer fra en fin 3-1-seier mot Liverpool i Champions Leagues kvartfinaler, men engelskmennene er ikke akkurat i sin livs form.

Barcelona har vunnet seks kamper på rad i La Liga, og er med det formlaget i hjemlig liga, og ser ut som La Liga-favoritter ofr øyeblikket.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for:

Karim Benzema hos Real Madrid og Lionel Messi hos Barcelona.

TV og live stream

Heldigvis for deg sender Unibet alt av det beste fra spansk fotball. Både La Liga og Copa del Rey er nemlig tilgjengelig for alle Unibet sine kunder via live stream på nett.

En aktiv konto vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de sistte 24 timene.

Og det er ikke bare spansk fotball du kan se hos Unibet. De sender også alt av kamper fra Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og flere andre av de største europeiske ligaene.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser