Kampprogram

Real Madrid
vs
Barcelona

Se El Clasico mellom Real Madrid og Barcelona med live stream

Endelig, det største oppgjøret i klubbfotballen, La Liga, er tilbake søndag. Real Madrid tar imot ligaleder Barcelona til det som er et svært avgjørende oppgjør for hvordan sesongen ender, for begge lag.

Etter tapet for Levante på bortebane i helgen er Real Madrid nå to poeng bak Barcelona i kampen om tittelen i La Liga.

Dermed har Real Madrid kun tatt ett poeng på sine to siste ligakamper, og når Barcelona så har vunnet fire på rad har man gått forbi erkerivalene på tabellen.

To poeng skiller nå de to storklubbene, mens det er hele ti poeng ned til Atletico Madrid på tredjeplass. Med andre ord står kampen om tittelen i La Liga mellom disse to klubbene.

Begge klubbene spilte Champions League i midtuken, og selv om det ikke gikk ekstremt godt for noen av de to klubbene, kan i det minste Barcelona glede seg over at de fikk med seg 1-1 fra bortemøtet med italienske Napoli.

Forrige møtet mellom de to klubbene endte med et kjedelig 0-0-resultat, i det som var noe av det mest langsomme vi har sett av en El Clasico på veldig mange år.

Hvem vinner av Real Madrid og Barcelona?

Vi håper og tror det blir artigere denne gang, med et Real Madrid-lag som virkelig ikke kan tape. Da er man fem poeng bak Barcelona, og det er ingen tvil om at gjestene ikke kommer til å tape mange poeng i sine resterende La Liga-kamper for sesongen.

Derfor tror vi at Real Madrid kommer til å gå hardt ut, noe som igejn åpner for mye rom til Barcelona og ikke minst Messi til å kontre i. Det vil trolig gi oss god underholdning, og ikke minst en del mål.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Karim Benzema hos Real Madrid og Lionel Messi hos Barcelona.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret med live stream online så er det tilgjengelig hos Unibet, som alle andre kamper fra både La Liga og Copa del Rey.

Det eneste du behøver er en aktiv konto, som vil si du har penger disponibelt eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

I tillegg til La Liga og Copa del Rey sender unibet tusenvis av kamper gjennom året fra ligaer som Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og Eredvisie.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser