Real Madrid
vs
Barcelona

Se Real Madrid mot Barcelona med live stream

Det er klart for månedens andre El Clasico av tre, når Real Madrid tar imot Barcelona til returoppgjør i Copa del Rey.

Den første kampen endte med 1-1 etter at Real Madrids Lucas Vasquez satte 1-0 tidlig i oppgjøret. Men Barcelonas Malcom ville det anderledes, og sørget for at kampen endte med et uavgjortresultat.

Men det var mange sjanser til å avgjøre kampen, spesielt for Barcelona sin del. Men en meget god Keylor Navas i Real Madrid-målet sørget for at Real Madrid fortsatt har gode sjanser nå i returoppgjøret.

Til dette oppgjøret er Sergio Ramos tilbake etter at han måtte stå over mot Levante i La Liga i helgen på grunn av suspensjon.

Også Isco er tilbake etter at han har slitt med ryggproblemer den siste tiden, og det er forventet at vi ser han i startoppstillingen.

Keylor Navas er klubbens cup-keeper, og det er forventet at Real Madrids kansje beste spiller i det første oppgjøret er tilbake mellom stengene onsdag kveld.

For Barcelona sin del er Rafinha, Japser Cillessen, Arthur og Thomas Vermaelen fortsatt på sidelinjen og utilgjengelige for Ernesto Valverde.

Samuel Umtiti var endelig tilbake i forsvaret mot Sevilla i helgen, men han får trolig hvile og det betyr at Clement Lenglet får en ny sjanse fra start mot Real Madrid.

Hvordan ender Real Madrid mot Barcelona?

Dette kommer til å bli tett, akkurat som den første kampen for to uker siden. Men vi har troen på at Barcelona tar seg til nok en finale i Copa del Rey. De har vunnet de fire foregående.

Vi tror det ender 1-2.

Se opp for

Luca Modric hos Real Madrid og Lionel Messi hos Barcelona.

Hvordan ser du Real Madrid mot Barcelona?

Unibet kommer til å sende dette oppgjøret til alle deres kunder, og alt du trenger er en aktiv konto hos dem. Du kan lese mer om hvordan du live streamer kampen hos Unibet under her.

Hvordan ser jeg Copa del Rey?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser