Kampprogram

Real Madrid
vs
Atletico Madrid

Se Madrid-derbyet mellom Real Madrid og Atletico Madrid med live stream

Gruppespillet i Champions League er ferdigspilt, og begge Madrid-lagene kom seg videre til sluttspillet etter ukens kamper. Nå er det fokus på La Liga, og her er det Atletico som har førersetet av de to klubbene fra hovedstaden i Spania.

For sesongen har ikke vært all verden for Real Madrid så langt, og allerede nå er de langt bak i kampen om La Liga-tittelen.

Etter elleve spilte kamper så er Real Madrid plassert på fjerdeplass på tabellen, 20 poeng er seks mindre enn Atletico som leder tabellen, og dermed er dette enuhyre viktig kamp for begge klubbene, men spesielt for hjemmelaget.

For om de skal tape dette oppgjøret så er det plutselig hele ni poeng opp til byrivalene, og det kan bli vanskelig å ta igjen i løpet av sesongen om Atletico holder på den gode formen sin.

De leder tabellen nå, og den eneste klubben som har gitt dem kamp om å lede La Liga så langt denne sesongen er Real Sociedad. Det blir spennende å se utover i sesongen om Real Madrid, og ikke minst Barcelona, kan gi dem kamp om tittelen.

Hvem vinner av Real Madrid og Atletico Madrid?

Real Madrid bør alltid være favoritter på hjemmebane, uansett hvem de møter. Men problemet denne sesongen er jo at de ikke spiller hjemme på Bernabeu.

Det har vært tydelig at de ikke trives på sin egen reservearena, og derfor tror vi faktisk det er helt 50/50 i dette oppgjøret, og vi ser ikke bort ifra at lillebror Atletico kan stikke av med alle tre poengene. Vi tror uansett at det blir uavgjort.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Karim Benzena hos Real Madrid og Joao Felix hos Atletico Madrid.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra La Liga så har vi gode nyhter til deg. Unibet sender alle kamper fra La Liga til alle sine aktive kunder.

I tillegg sender de andre store ligaer som Serie A og Bundesliga, og alt er tilgjengelig via live stream på nett til alle som er kunder hos dem.

Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser