Kampprogram

Real Betis
vs
Real Sociedad

Se kampen mellom Real Betis og Real Sociedad med live stream

Se kampen mellom Real Betis og Real Sociedad med live stream

Martin Ødegaard ble tatt ut på høstsesongens beste ellever i La Liga, og er på søndag godt i gang med vårseosngen når de besøker Real Betis på bortebane.

Det er en tøff kamp, men langt fra uoverkommelig for Martin Ødegaard og resten av Real Sociedad-laget, som har imponert stort så langt denne sesongen.

19 kamper inn i 2019/20-sesongen ligger klubben på femteplass på tabellen, 31 poeng er kun fire poeng bak Sevilla på den uhyre spennende fjerdeplassen som gir Champions League-spill, mens Valencia følger bak med samme poengsum.

Og de påfølgende lagene på tabellen følger som perler på en snor, da det kun er fire poeng ned til tiendeplassen på tabellen.

Real Betis er plassert på en trettendeplass så langt, syv poeng bak Real Sociedad etter 19 spilte ligakamper.

Det første oppgjøret mellom de to klubbene denne sesongen endte med en 3-1 seier til Real Sociedad på hjemmebane, der Ødegaard ikke var direkte innvolvert i noen av målene.

Hvem vinner av Real Betis og Real Sociedad?

Dette blir en av de tøffeste bortekampene til Real Sociedad på lang tid, for Real Betis hjemme er alltid solid, til tross for en underpresterende sesong så langt.

Vi tror det kan bli scoret en god del mål i dette oppgjøret, og vi håper selvsagt at vårt norske stjerneskudd skal kunne bidra.

Vi tror det ender 2-2.

Se opp for:

Loren Moron hos Real Betis og Martin Ødegaard hos Real Sociedad.

TV og live stream

Du ser denne kampen hos Unibet. Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem.

Og alle som har aktive kontoer hos Unibet ser alt de har å tilby av live fotball. Hos Unibet ser man alt fra ligaer som blant annet La Liga, Serie A, Bundesliga, Championship, Eredivisie og Ligue 1.

Les mer om hvordan du stremer fotball gratis med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen. Du ser alle kamper fra Serie A hos Unibet.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser