Kampprogram

Real Betis
vs
Real Madrid

Se La Liga-kampen mellom Real Betis og Real Madrid med live stream

Vi er klare for den andre runden av La Liga, og håper at Martin Ødegaard nok en gang starter når hans Real Madrid tar turen til Sevilla for å møte Real Betis lørdag kveld.

Ødegaard startet årets første kamp forrige helg, borte mot sin tidligere arbeidsgiver Real Sociedad. Der fikk han den frie 10'er rollen, og selv om Real Madrid langt fra var på sitt beste gjorde nordmannen en god figur i oppgjøret.

Men uansett om han starter eller ikke i dette oppgjøret, viser plassen i startelleveren forrige helg at Ødegaard absolutt er med i planene til Zinedine Zidane denne sesongen.

Det er svært gledelig for norsk fotball, og ikke minst det norske landslaget. En Martin Ødegaard med mye spilletid for det som kanskje er verdens største og beste klubblag kommer til å være gull verdt for Norges landslag i årene fremover.

Det ble bare 0-0 mot Real Sociedad, og dermed er Real Madrid avhengig av en seier her for at sesongstarten ikke skal være alt ofr dårlig. Det er sjelden Real madrid ikke klarer å vinne på sine første to La Liga-kamper.

Hvem vinner av Real Betis og Real Madrid?

Real Betis har vunnet begge sine to første kamper denne sesongen, men er fortsatt sett på som undersogs i dette oppgjøret. Det er trossalt Real Madrid de møter.

Men Real Madrid skal få fart på sitt offensive spill, som aboslutt ikke satt helt i deres første kamp mot Real Sociedad. Men det tror vi de gjør, og at de sikrer seg alle tre poengene her.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Nabil Fekir hos Real Betis og Karim Benzema hos Real Madrid.

TV og live stream

Heldigvis for deg sender Unibet alt av det beste fra spansk fotball. Både La Liga og Copa del Rey er nemlig tilgjengelig for alle Unibet sine kunder via live stream på nett.

En aktiv konto vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de sistte 24 timene.

Og det er ikke bare spansk fotball du kan se hos Unibet. De sender også alt av kamper fra Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og flere andre av de største europeiske ligaene.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Nordicbet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : - Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til NordicBet
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Bet og se fotball med live stream
Se fotball med Nordicbet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser