Real Betis
vs
Eintracht Frankfurt

Se Europa League-kampen mellom Real Betis og Eintracht Frankfurt med live stream

Det er klart for den andre utslagsrunden av Europa League denne sesongen, og det er flere spennende oppgjør på programmet, som begynner allerede onsdag.

Da får vi servert første møte mellom Real Betis og Eintracht Frankfurt, og vi håper landslagsspiller Jens Petter Hauge blir en viktig bidragsyter for gjestene mot det som er meget tøff spansk motstand.

For Real Betis er et av de største formlagene i La Liga om dagen, og spiller skikkelig interessant og god fotball, der de kjemper for en plass i neste års Champions League.

Det ble dog et skuffende 1-3-tap hjemme mot Atletico Madrid i helgen, et resultat som viser at det enda er et lite stykke opp til de aller beste lagene i Spania for Betis.

De vant sammenlagt mot Zenit i den forrige utslagsrunden av Europa League, og møter nå et lag som er betydelig bedre, selv om det ikke går alt for godt hjemme i Bundesliga for Eintracht Frankfurt.

I helgen ble det et godt og fortjent 4-1-resultat borte mot Hertha Berlin, noe som sørger for at Eintracht fortsatt er med i kampen om både Champions League og Europa League den kommende sesongen.

Gjestene vant sin gruppe i Europa League, og slapp dermed å spille den første utslagsrunden i turneringen, dette er dermed tyskernes første kamp i Europa i 2022.

Hvem vinner av Real Betis og Eintracht Frankfurt?

Som hjemmelag er nok Real Betis små favoritter i dette oppgjøret, men jeg synes det er helt åpent hvem av de to lagene som til slutt kommer til å avansere til den neste utslagsrunden.

Det er to lag som er omtrent like god, og som sørger for at dette blir et skikkelig interessant dobbeloppgjør å følge. Jeg tror dog at Betis tar det første stikket.

Jeg tror dette ender 2-1.

Se opp for:

Alex Moreno hos Real Betis og Jens Petter Hauge hos Eintracht Frankfurt.

TV og live stream

Det er Viasat som har rettighetene til Europa League i Norge, så dette oppgjøret blir tilgjengelig på en av Viasat sine sportskanaler, og på strømmetjenesten Viaplay.

Ønsker du å se mer fotball på nett med live stream så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du kan se fotball gratis på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser