Kampprogram

RasenBallsport Leipzig
vs
VfB Stuttgart

Se Bundesliga-kampen mellom RB Leipzig og Stuttgart med live stream

Det begynner å nærme seg slutten av Bundesliga, og det begynner å bli klart at Bayern Munchen tar nok en tittel i Tysklands øverste liga.

RB Leipzig har enda teoretiske muligheter til å ta dem igjen om de vinner denne kampen mot Stuttgart, men da skal Bayern Munchen gå på en solid smell de siste fire serierundene.

Og så skal selvsagt RB Leipzig også vinne de resterende kampene, men det er noe de kan finne på å gjøre. Dog skal formen bli bedre enn den har vært i de siste ukene, der kun to av de siste seks ligakampene har endt med seier.

Stuttgart er heller ikke i så veldig god form om dagen, og står med fire tap på de siste seks kampene, men er trolig sikret Bundesliga-plassen neste sesong til tross for den elendige formen.

Med fire kamper igjen er det hele 13 poeng ned til direkte nedrykk, så det er ikke mulig, men om alt går imot klubben er det stadig mulig å havne på kvalifiseringsplassen.

Hvem vinner av RB Leipzig og Stuttgart?

Hjemmelaget er klare favoritter her, til tross for at de ikke er i den beste formen, så er de utvilsomt i bedre form enn det bortelaget er.

Og med en Alexander Sørloth i god form om dagen så håper vi landslagsspissen blir en viktig brikke i det som blir en hjemmeseier.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Alexander Sørloth hos RB Leipzig og Borna Sosa hos Stuttgart.

TV og live stream

Vil du se denne kampen med live stream på nett så er det gode muligheter for det. Unibet sender nemlig alt fra Bundesliga på sine sider til alle sine aktive kunder.

Les mer om hvordan du blir kunde hos Unibet og får sett alt av fotball fra Bundesliga med live stream hos dem nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser