Kampprogram

RasenBallsport Leipzig
vs
Schalke 04

Se Bundesliga-kampen mellom RB Leipzig og Schalke 04 med live stream

Vi er klare for den tredje runden av Bundesliga, og vi håper og tror at Alexander Sørloth får sin debut fra start når hans RB Leipzig tar imot kriserammede Schalke 04 på Red Bull Arena.

Sørloth kom innpå i forrige spillerunde, når Leipzig spilte 1-1 borte mot Bayer Leverkusen. Han fikk da en hel time med spill når han erstattet en skadet Yossuf Paulsen, men klarte ikke å sette sitt preg på oppgjøret.

Men da hadde han bare fått 2-3 dager med trening med sin nye klubb, og vi regner med at han er mer samspilt med sine lagkammerater, og bedre oppdatert på deres måte å spille på nå, etter over en uke i klubben.

Han kommer trolig til å gå inn i en angrepstrio bestående av Emil Forsberg, han og Yossuf Paulsen. En ekte Kalmar-union på topp for Leipzig med andre ord.

Schalke har hatt en forferdelig start på sesongen, akkurat som avslutningen på forrige sesong. Faktisk har det nå gått hele 18 seriekamper på rad uten at den tidligere storklubben har klart å vinne.

Det har kostet amerikanske David Wagner jobben, og Manuel Baum har tatt over styringen av klubben midlertidig.

Hvem vinner av RB Leipzig og Schalke 04?

Men med 1-11 og 0-0-2 i kamper så langt er det klart at det er Leipzig som er kjempefavoritter her. Én seier og en uavgjort er status for hjemmelaget så langt, men vi tror de øker poengbeholdningen med tre poeng etter dette oppgjøret.

Schalke er en typisk klubb som er "for god" til å rykke ned, men fortsetter denne formen er det ingen vei utenom et nedrykk til 2. Bundesliga. Det er enda lenge igjen av sesongen, men vi tror ikke dette er oppgjøret der det snur for laget fra Gelsenkirchen.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Alexander Sørloth hos RB Leizpig og Mark Uth hos Schalke 04.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette oppgjøret fra tyske Bundesliga så er det mange gode alternativ for deg. Det beste er trolig Unibet, der du kan live streame kampen gratis via deres nettsider om du har en aktiv konto hos dem.

Unibet sender alt av kamper fra Bundesliga, i tillegg til andre store ligaer som Serie A, La Liga, Ligue 1 og Eeredivisie.

Du kan lese mer om hvordan du registrerer deg og ser fotball via live stream hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser