RasenBallsport Leipzig
vs
Real Sociedad

Se Europa League-kampen mellom RB Leipzig og Real Sociedad med live stream

Det er mange artige kamper i europeisk fotball denne uken, og blant de mest interessante kampene for oss nordmenn er Alexander Sørloth som skal i aksjon mot sin moderklubb Leipzig, når han trolig starter på topp for klubben han nå er utlånt til, Real Sociedad.

Det er et oppgjør som trolig kommer til å bli svært tett, da de to klubbene er ganske likeverdige når det kommer til form og hvor gode troppene er.

Begge klubbene har potensiale til å vinne hele turneringen, og det er selvsagt derfor to lag som kommer til å gjøre alt for å vinne dette dobbeltoppgjøret.

De to klubbene er for langt bak til å kjempe om gull i sine hjemlige ligaer, men begge to er med i kampen om å sikre seg Europacup-plass også neste sesong.

Det er mange andre tøffe lag med i denne turneringen, som Barcelona, Borussia Dortmund og Napoli, men det er absolutt sjanser for begge lag å overraske her, om de går videre fra denne runden.

Hvem vinner av RB Leipzig og Real Sociedad?

Det er nok RB Leipzig, som i lys av å være hjemmelag, er favoritter i dette oppgjøret, og som trolig kommer til å styre kampen fra start av.

Men Real Sociedad er et godt kontringslag, og de er farlige hver gang de kommer fremover i banen, derfor tror jeg dette blir tett.

Jeg tror det ender 2-2.

Se opp for:

Emil Forsberg hos Leipzig og Alexander Isak hos Real Sociedad.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette oppgjøret fra Conference League så er det TV 2 som har rettighetene og kampen er derfor sendt på deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV2 Play.

Men om du har lyst til å se mer fotball på nett så er det andre gode alternativer, som Unibet. Les mer om hvordan du ser gratis fotball hos Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser