Kampprogram

RasenBallsport Leipzig
vs
Paderborn

Se Bundesliga-kampen mellom RB Leipzig og Paderborn med live stream

Det er full runde i Bundesliga denne helgen, og blant fire kamper lørdag får vi blant annet kampen mellom toppklubben RB Leipzig og bunnklubben Paderborn.

Taper bortelaget denne kampen så er trolig alt håp om å klare seg i Bundesliga denne sesongen ute. De er nemlig allerede nå ni poeng bak Mainz på den nederste sikre plassen, og det kan eventuelt bli 12 poeng etter denne runden, når det kun er fire runder igjen å spille.

Da er det bare teori som kan redde Paderborn, og det er ikke store sjanser for at de vinner dette borteoppgjøret mot RB Leipzig.

For RB Leipzig sin del er Champions League-plassen enda ikke sikret, da det kun er to poeng ned til Bayer Leverkusen på femteplass, som kun gir Europa League.

Borussia Monchengladbach er på fjerde med samme poengsum som Bayer Leverkusen, mens Borussia Dortmund befinner seg to poeng over på tabellen. Det er hele ni poeng opp til ligaleder Bayern Munchen.

Det første møtet mellom de to klubbene endte med en 3-2-seier til RB Leipzig p å bortebane, så det er selvsagt at de er favoritter også her.

Hvem vinner av RB Leipzig og Paderborn?

Dette kan bli stygt for Paderborn. De gikk på en solid smell sist helg, og vi har ingen tro på at de skal få med seg noe fra dette oppgjøret.

Bayer Leverkusen møter Bayern Munchen denne runden, så det er en gylden mulighet for Leipzig å få et forsprang på dem i kampen om Champions League-plassene.

Vi tror de vinner 4-0.

Se opp for:

Emil Forsberg hos RB Leipzig er en av Sveriges største stjerner, mens Mahir Saglik er Paderborns største stjerne.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret så anbefaler vi Unibet. Unibet sender alt av fotball fra Tysklands to øverste divisjoner, pluss fra den tyske cupen, DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som betyr at du enten må ha penger disponibelt, eller ha brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet enten ovenfor eller nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser