Kampprogram

RasenBallsport Leipzig
vs
Hoffenheim

Se Bundesliga-kampen mellom RB Leizpig og Hoffenheim med live stream

Vi er klare for innspurten i Bundesliga, og for en spennende avslutning vi får på denne sesongen i toppen av tabellen. Kan RB Leipzig dytte Bayern ned fra tronen? Da skal hjemmekampen mot Hoffenheim fredag vinnes.

Med kun fem kamper igjen etter denne runden begynner det virkelig å tette seg til, og med fem poeng opp til Bayern på førsteplass skal denne kampen vinnes om det fortsatt skal være et skikkelig håp om å ta tittelen.

Det er seks poeng ned til Wolfsburg på tredjeplass, mens det er hele 14 poeng ned til Dortmund på femte, med andre ord er Champions League-spill neste sesong mer eller mindre sikret for Sørloth og co.

FOr Hoffenheim sin del er tilværelsen i Bundesliga enda usikker. For øyeblikket ligger klubben på tolvteplass, men det er bare fem poeng ned til kvalifisering, og åtte poeng ned til direkte nedrykk. Her kan mye skje enda.

Sørloth er i fantastisk form for hjemmelaget om dagen, og scoret to mål i forrige runde. Han blir sentral på topp for Leipzig i dette oppgjøret, og vi håper at han fortsetter scoringsformen sin.

Hvem vinner av RB Leipzig og Hoffenheim?

Her er hjemmelaget storfavoritter, og med den formen de viser i Bundesliga om dagen er jeg ikke i tvil om at dette ender med hjemmeseier.

Hoffenheim har nok med å holde unna nedrykk nå, men det er trolig ikke denne kampen som redder sesongen for dem.

Jeg tror det ender 2-0.

Se opp for:

Alexander Sørloth hos RB Leipzig og Andrej Kramaric hos Hoffenheim.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser