Kampprogram

RasenBallsport Leipzig
vs
Hertha Berlin

Se Bundesliga-kampen mellom RB Leipzig og Hertha Berlin med live stream

Kampene kommer som perler på en snor i Bundesliga om dagen, og tirsdag kveld får vi et spennende oppgjør når de to formlagene RB Leipzig og Hertha Berlin møter på Red Bull Arena i Leipzig.

De to klubbene ser begge ut til å ha kommet godt ut av korona-pausen, og har åpnet sterkt i sine to første ligakamper etter avbrekket.

RB Leipzig klarte riktignok bare 1-1 hjemme mot Freiburg forrige helg, men denne helgen knuste de Mainz hele 5-0 på bortebane, og befestet dermed sin plass som nummer tre i Bundesliga.

Hertha Berlin har fått en ny vår, bokstavlig talt, etter at deres nye trener Bruna Labbadia tok over i vinter etter Jürgen Klinsmann.

Begge de to kampene etter korona-pausen har endt med seier, 3-0 borte mot Hoffenheim og hele 4-0 i Berlin-derbyet mot Union Berlin på hjemmebane fredag.

Fredagens kamp var for øvrig Rune Almenning Jarsteins 150. ligakamp for hovedstadslaget, som sammen med Per Ciljan Skjelbred, med over 200 ligakamper, har blitt to legender i klubben. Begge startet fredagens kamp.

Seieren sørget også for at man nå har blandet seg inn i kampen om en plass i Europacupene-neste sesong. Med 35 poeng er man bare fem poeng bak sjetteplasserte Wolfsburg, og alle de tre lagene ovenfor på tabellen står uten seier i ligaen på sine siste tre forsøk.

Hvem vinner av RB Leipzig og Hertha Berlin?

Leipzig er favoritter, men vi har litt troen på at Hertha kan overraske her. Har sett ekstremt friske ut fremover på banen i de to foregående kampene, og skal fint klare å gi Leipzig kamp om de tre poengene.

Hjemmelaget var gode lørdag, men viste hjemme mot Freiburg forrige helg at de langt fra er uslåelige. Vi synes det lukter poengdeling av denne kampen.

Vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Yossuf Paulsen hos RB Leipzig og Salomon Kalou hos Hertha Berlin.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser