RasenBallsport Leipzig
vs
Freiburg

Se Bundesliga-kampen mellom RB Leipzig og Freiburg med live stream

ENDELIG, er det klart for skikkelig fotball igjen. Etter to måneder med venting er Bundesliga klar til å starte opp denne helgen. Og allerede lørdag er det duket for seks kamper fra Tysklands beste liga.

På Red Bull Arena i Leipzig skal gulljagende RB Leipzig ta imot Freiburg, og vertene er selvsagt store favoritter.

Men før Corona-krisen var Freiburg i en god flyt, og befinner seg helt oppe på en åttendeplass på Bundesliga-tabellen, og er dermed med i kampen om en plass i Europa neste sesong.

Noe av det siste RB Leipzig klarte før krisen inntraff i mars var å sikre seg en plass i kvartfinalene av Champions League, da de vant hele 4-0 sammenlagt over forrige sesongs finalister Tottenham.

Spørsmålet nå er om det i det hele tatt blir en avslutning på denne sesonges Champions League, da det skal bli vanskelig å finne datoer å fullføre det på i løpet av sommeren, da nasjonale ligaer skal både fullføres, og ikke minst startes igjen.

Men det viktigste er selvsagt at man får avsluttet Bundesliga-sesongen, og med start allerede denne helgen kan det se ut til at det skal gå smertefritt. Vi skal bare krysse fingrene for at ingen spillere pådrar seg smitte i løpet av de neste månedene.

Hvem vinner av RB Leipzig og Freiburg?

Vi holder en knapp på at Leipzig har utnyttet pausen godt, for de var nemlig ikke i voldsom god form før krisen. De vant kun to av de syv foregående kampene, og mistet dermed sin ledelse i Bundesliga, og er nå fem poeng bak ligaleder Bayern München.

De har hjemmebanefordelen, selv om den selvsagt ikke er like stor nå som det ikke er fans på tribunene. Men de kjenner stadion, og ikke minst gressplenen best.

Vi tror det ender 3-1.

Se opp for:

Timo Werner hos Leipzig og Günter hos Freiburg.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser