Kampprogram

RasenBallsport Leipzig
vs
Eintracht Frankfurt

Se Bundesliga-kampen mellom RB Leipzig og Eintracht Frankfurt med live stream

Som det seg hør og bør er det full runde i Bundesliga denne helgen, og en av de absolutt mest interessante kampene finner vi på Red Bull Arena i Leipzig, der titteljagende RB LEipzig tar imot Champions League-jagende Eintracht Frankfurt.

Eintracht Frankfurt har hatt en helt fantastisk rekke med resultater gjennom vinteren, men har nå gått to ligakamper uten seier på rad.

Klubben er uansett plassert på fjerdeplass på tabellen, den nederste av dem som gir Champions League-spill neste sesong. Bayer Leverkusen følger på plassen bak, med tre færre poeng.

10 poeng og to plasser lenger opp på tabellen finner vi Alexander Sørloths RB Leipzig, og de er bare to poeng bak ligaleder Bayern Munchen.

Det ble et skuffende 0-2-tap borte mot Liverpool i Champions League på torsdag, og Leipzig er dermed utslått av turneringen med 0-4-sammenlagt mot de regjerende engelske mesterne.

Eintracht Frankfurt har ikke spilt Europacup denne sesongen, og har dermed hatt en hel uke pause før dette oppgjøret.

Hvem vinner av Leipzig og Eintracht Frankfurt?

Det er jo selvfølgelig Leipzig som er favoritter i dette oppgjøret, med hele seks seire på rad i ligaen, og for alvor med i kampen om Bundesliga-tittelen.

Men vi tror ikke Frankfurt får bank her, det er de rett og slett et for godt lag til å få, og vi ser for oss at de er tilbake i formen fra før de siste to kampene, og synes dette lukter uavgjort.

Vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Yossuf Paulsen hos RB Leipzig og André Silva hos Eintracht Frankfurt.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser