Kampprogram

RasenBallsport Leipzig
vs
Borussia Monchengladbach

Se Bundesliga-kampen mellom RB Leipzig og Borussia Monchengladbach med live stream

Etter det skuffende, men forventede tapet hjemme mot Manchester City i midtuken skal Borussia Monchengladbach lørdag ut i nok et tøft oppgjør, borte mot RB Leipzig i Bundesliga.

RB Leipzig tapte også sin første utslagskamp i Champions League, 0-2 hjemme mot Liverpool, og dermed ser det ut til at begge de to tyske klubbene nå er ute av Champions League, og det blir opp til Bayern og Dortmund å forsvare Tysklands ære i verdens største klubbturnering.

RB Leipzig har hatt en uke fri etter at de slo Hertha Berlin 3-0 på bortebane i ligaen sist uke, og er store favoritter her, mot et Borussia Monchengladbach-lag som også sliter i Bundesligaen.

For med fire kamper på rad uten seier har de falt helt ned på en åttendeplass på tabellen, og er definitivt ute av kampen om Champions League-plasseringer neste sesong.

RB Leipzig står med fire strake seire i ligaen, og når Bayern nå har gått to ligakamper uten tre poeng så er det plutselig full kamp om gullet igjen.

Med 12 kamper igjen å spille er Leipzig bare to poeng bak de regjerende mesterne på tabellen, og for alvor nær sin første Bunesliga-tittel i historien.

Hvem vinner av Leipzig og Gladbach?

Leipzig er gedigne favoritter her, mot et Gladbach som rett og slett har mistet formen fullstendig, og som har mer enn nok med å prøve å finne balansen igjen.

Skal er bare prøve å ta med seg et poeng, men det er trolig for mye å be om. Dette blir en ganske klar hjemmeseier til Alexander Sørloth og co.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Yossuf Poulsen hos RB Leipzig og Lars Stindl hos Gladbach.

TV og live stream

Ønsker du å se dette oppgjøret fra Bundesliga så er det flere alternativer til deg. Blant annet Unibet, som sender alle kampene fra Bundesliga via live streaming til alle sine kunder.

Du kan lese mer om hvordan du streamer Bundesliga, og andre ligaer som La Liga og Serie A, hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser