RasenBallsport Leipzig
vs
Borussia Dortmund

Se Bundesliga-kampen mellom RB Leipzig og Borussia Dortmund med live stream

Borussia Dortmund gikk på et svært overraskende 0-2-tap hjemme for Mainz i Bundesliga på onsdag, og kan dermed bli forbigått av RB Leizpig om de taper mot dem i oppgjøret lørdag kveld.

RB Leipzig var heller ikke imponerende onsdag, da Fortuna Düsseldorf holdt laget til 2-2 på Red Bull Arena. Dermed er det tre poeng som skiller Dortmund på andreplass på Leipzig på tredjeplass på Bundesliga-tabellen.

Dette er den nest siste ligakampen i Bundesliga for sesongen, og den tyske ligaen er dermed ferdig lenge før de resterende topp fem-ligaene i Europa.

Alle ligakampene blir spilt samtidig, lørdag klokken 15.30, sånn at det ikke er noen lag som skal få en fordel nå på tampen av sesongen.

Det er en teoretisk mulighet for at Bayer leverkusen kan gå forbi begge de to klubbene, men de har en tøff bortekamp mot Hertha Berlin. Både Dortmund og Leipzig er uansett garantert en plass i neste års Champions League-gruppespill.

Hvem vinner av Leipzig og Dortmund?

Dette kommer til å bli en svært interessant kamp, og om det ender med borteseier så er Erling Braut Haaland og co garantert andreplassen i ligaen.

Men Leipzig er ikke et dårlig lag, så dette kommer til å bli kamp helt inn til døren. Dog er begge garantert en plass i Champions League, derfor tror vi heller ikke det blir like intenst som det kunne blitt, om det var mer enn en andreplass på spill.

Vi tror det ender uavgjort mellom de to topplagene.

Vårt tips: det ender 2-2.

Se opp for:

Emil Forsberg hos RB Leizpig og Erling Braut Haaland hos Borussia Dortmund.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga så anbefaler vi at du besøker Unibet. Unibet sender alt av kamper fra Bundesliga. 2. Bundesliga og DFB-Pokal på sine nettsider og sin app.

Alt du trenger er en aktiv konto hos Unibet, som betyr at du enten har penger på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et spill de siste 24 timene.

Du kan lese mer om hovrdan du streamer fotball med Unibet nedenfor eller ovenfor denne artikkelen

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser