Rapid Wien
vs
Molde

Se Europa League-kampen mellom Rapid Wien og Molde med live stream

Vi er klare for den siste runden i årets gruppespill i Europa League, og Molde er i en god posisjon til å kvalifsere seg for utslagsrundene når de tar turen til Østerrike for å møte Rapid Wien på bortebane.

Molde er før dette oppgjøret tre poeng foran Rapid Wien på tabellen, og det er innbyrdes oppgjør som avgjør hvem som avanserer om man ender opp på lik poengsum.

Rapid Wien går altså opp på a poengsum som Molde ved seier, De to klubbene har nå lik målforskjell, og siden Molde vant tilsvarende oppgjør i Norge 1-0, vil Rapid Wien avansere om resultatet blir 1-0 her, på grunn av bedre målforskjell.

Men ved 2-1 eller 3-2 for eksempel, vil Molde ta andreplassen på grunn av bedre innbyrdes oppgjør. Uavgjort eller så klart seier, vil sende Molde til sekstendedelsfinalene.

Det vil isåfall bli første gang et norsk lag avanserer fra et Europeisk gruppespill siden Molde gjorde det for fem sesonger siden.

Rapid Wien har åpnet sterkt i den østerrikske Bundesligaen, og ligger på en tredjeplass etter ti spilte serierunder, der de kun har tapt én, og blant annet holdt RB Salzburg til uavgjort.

Molde tok en fortjent seier mot rivalene fra Aalesund i helgen, og er dermed på god vei mot andreplassen i Eliteserien denne sesongen.

Hvem vinner av Rapid Wien og Molde?

Rapid Wien er naturlig nok favoritter her på hjemmebane. Til tross for at Molde vant hjemmekampen er Rapid Wien et storlag fra en betydelig større liga enn den norske.

Og de er vant med både europeisk spill og ikke minst storkamper. Det førstnevnte kan vi naturlig nok si om Molde også. Molde har tidlgiere vist at de er kyniske nok til å få med seg resultater fra bortebane i Europa.

Det tror vi faktisk de klarer i dette oppgjøret også, og dermed sikrer seg et imponerende avansement til sluttspilleti Europa League.

Vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Ercan Kara hos Rapid Wien og Magnus Wolff Eikrem hos Molde.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette oppgjøret fra Europa League så er det TV2 som har rettighetene til å sende turneringen i Norge, så kampen er tilgjengelig på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Har du lyst til å se mer fotball med live stream så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser