Rangers
vs
Celtic

Se Old Firm mellom Rangers og Celtic med live stream

Midt i disse krisetider er det fortsatt god fotball tilgjengelig via live stream, til alle oss som er glade i fotball. Store deler av fotball-Europa er stengt ned og utsatt, men i Skottland blir det enda spilt ball. Og på søndag får vi et av fotballens mest klassiske oppgjør, når Rangers tar imot Celtic på Ibrox i Glasgow.

Tidligere i sesongen så det ut til at dette oppgjøret skulle bli svært betydningsfullt for hvordan den skotske ligaen ender opp denne sesongen, men de siste månedene har Rangers seilt akterut i kampen om tittelen, og Celtic har tilnærmet sikret seg gullet allerede.

Celtic har sikret seg hele 80 poeng på 30 seriekamper så langt, mens Rangers er 13 poeng bak, dog med én kamp mindre spilt enn sine erkerivaler.

Det skal dog bare spilles ni kamper til, og om Celtic ikke går på en totalt kollaps i sesongavslutningen, kommer tittelen nok en gang til å ende hos de grønne og hvite.

Det første møtet mellom de to klubbene denne sesongen endte faktisk med en 2-1-seier til Rangers på Celtic Park, så det er absolutt lagt opp til en revansje for bortelaget i dette oppgjøret.

Hvem vinner av Rangers og Celtic?

Celtic er favoritter her, til tross for at de spiller på bortebane mot sine argeste rivaler. En fordel for Celtic er at det trolig blir spilt for tomme tribuner, på grunn av det berømte Coronaviruset.

Rangers er nødt til å vinne for å ha noe som helst sjans til å ta igjen Celtic i kampen om ligatittelen, og selv med tre poeng skal det bli tøft å ta igjen de regjerende mesterne. Vi tror uansett Celtic sikrer seg seieren, og med et tittelen i skotske Premier League.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Jermain Defoe hos Rangers og Odsonne Edouard hos Celtic.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra skotsk Premier League og den skotske FA-cupen.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

Hvordan ser jeg Skotsk Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser