Paderborn
vs
Hoffenheim

Se kampen mellom Paderborn og Hoffenheim med live stream

Det er kanskje ikke det mest spennende oppgjøret fra Bundesliga denne ligarunden, men det er mye på spill for kampens hjemmelag, når Paderborn tar imot Hoffenheim på Benteler Arena i Paderborn.

Paderborn er tabelljumbo i Bundesliga med fattige 17 poeng på de første 26 kampene. Det er ett poeng opp til Werder Bremen på plassen over, men de grønne og hvite har en kamp til gode på sine tabellnaboer.

Opp til Fortuna Dusseldorf på kvalifisering er det seks poentg, mens det er hele ti poeng opp til sikker plass for Steffen Baumgarts menn.

Med andre ord er kun seier godt nok for hjemmelaget i dette oppgjøret, et tap kan sørge for at det mer eller mindre blir umulig å sikre sikker plass med kun seks resterende serierunder.

For Hoffenheim sin del ble første kamp etter korona-pausen en gedigen skuffelse, da Hertha Berlin knuste dem hele 3-0 hjemme på Rhein-Neckar-Arena.

Det var et skudd for baugen i jakten på en plass i Europa neste sesong. For øyeblikket befinner man seg på en niendeplass med 36 poeng, fire poeng mindre enn Wolfsburg på den viktige sjetteplassen.

De to klubbene har kun møttes ved tre anledninger i Bundesliga før, og det har endt med ett uavgjort og to Hoffenheim-seire. Paderborn har aldri klart å score på Hoffenheim.

Hvem vinner av Paderborn og Hoffenheim?

Hoffenheim var i elendig form også før korona-pausen, og er sånn satt langt fra klare favoritter her, til tross for at det skiller hele 18 poeng mellom dem på tabellen.

Det er lite å spille for, for Håvard Nordtveits klubb, og til tross for at de har rast nedover på tabellen de siste serierundene er det fortsatt ikke store sjanser for å havne i en nedrykksstrid.

Paderborn på sin side, skal vinne for å i det hele tatt ha et håp om å berge plassen, det er nok for oss til å tro på en hjemmeseier her.

Vi tror det ender 2-1.

Se opp for:

Streli Mamba er toppscorer for Paderborn, mens Andrej Kramaric er det samme for Hoffenheim.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen er den tilgjengelig hos Unibet for alle deres aktive kunder. Du kan se alle kamper fra Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Aktiv kunde vil si at du enten har penger disponibel på konto eller har brukt kontoen til å plassere ett veddemål det siste døgnet.

Unibet live streamer tusenvis av fotballkamper i året, fra ligaer som Bundesliga, La Liga, Serie A, Championship, FA-cupen, Ligue 1 og Eredivisie.

I tillegg kan du se diverse annen sport via Unibet sine sider, som for eksempel tennis, håndball, basket og golf.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser