Kampprogram

Paderborn
vs
Borussia Dortmund

Se kampen mellom Paderborn og Borussia Dortmund med live stream

Det ble et skuffende tap hjemme mot Bayern Munchen for Dortmund i midtuken, og Bundesliga-tittelen ser nå ut som en fjern drøm for Haaland og co.

Men de tre lagene bak på tabellen er ikke langt bak, så det er enda mye å spille for i sesongens seks siste ligakamper. Først ut er tabelljumbo Paderborn på bortebane, en kamp der alt annet enn tre poeng er uakseptabelt for Lucien Favres menn.

Paderborn kommer fra et hederlig 0-0-resultat borte mot Augsubrg i midtuken, men det er på langt nær godt nok om Bundesliga-plassen skal reddes denne sesongen.

Med seks kamper igjen å spille har Paderborn 19 fattige poeng, noe som er hele ni mindre enn Mainz som for tiden er plassert på den nederste trygge plassen.

For Dortund sin del er det nå hele syv poeng opp til bayern München, og kun to poeng ned til RB Leipzig på tredjeplass. I tillegg er både Borussia Mönchengladbach og Bayer Leverkusen kun fire poeng bak på tabellen.

Erling Braut Haaland ble skadet i møtet med Bayern, og det er usikkert om han rekker dette oppgjøret. Han gikk også målløs av banen for andre kamp på rad mot Bayern.

Hvem vinner av Paderborn og Borussia Dortmund?

Dortmund er store favoritter her, og det er vanskelig å se for seg at Paderborn skal klare å stå imot det massive angrepet Favre har til disposisjon.

Paderborn har sluppet inn tredje flest mål i ligaen så langt denne sesongen, mens Dortmund er det laget som har scoret nest flest mål. Dette kan bli stygt for hjemmelagets del.

Vi tror det ender 0-3.

Se opp for:

Mahir Saglik hos Paderborn og Erling Braut Haaland hos Dortmund.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Bundesliga, så anbefaler vi Unibet. De sender alt fra tysk fotball, inkludert Bundesliga, 2. Bundesliga og DFB-Pokal.

Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem, noe som vil si at du enten har penger disponibelt, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de siste 24 timene.

Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet ovenfor eller nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Bundesliga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser