Kampprogram

Osasuna
vs
Real Madrid

Se La Liga-kampen mellom Osasuna og Real Madrid med live stream

Vi er klare for den attende runden i La Liga denne helgen, og på Estadio El Sadar skal La Ligas nest beste og nest dårligste lag så langt denne sesongen møtes til dyst.

For Osasuna er etter 16 spilte kamper plassert på en nittendeplass med fattige 14 poeng så langt, men med én kamp til gode i forhold til brorparten av lagene i ligaen er det enda gode sjanser for å klatre over streken i de kommende ukene.

Real Madrid har spilt 17 kamper, og er plassert på andreplass med 36 poeng, det er to mindre enn Atletico, men byrivalene har hele to kamper mindre spilt enn det Martin Ødegaard og co har.

Men det er seks poeng ned til Real Sociedad på tredjeplass, og laget fra nord-Spania har én kamp mer spilt enn det Los Blancos har.

Men å ta La Liga-tittelen i år igjen ser ut som en litt for vanskelig oppgave for Zidane og co. Atletico er de store favorittene, men en seier her vil selvsagt sørge for at håpet fortsatt lever.

Hvem vinner av Osasuna og Real Madrid?

Det går ikke ann å tenke noe annet enn at Real Madrid tar seieren i dette oppgjøret. Osasuna har vært dårlige i det siste, og har ikke vunnet en kamp i ligaen på seks forsøk.

Real Madrid står nå med seks akmper uten tap, og er i gang med å finne formen, etter en noe trøblete sesongstart. Vi tror nok dette blir veldig komfortabelt.

Vi tror det ender 1-3.

Se opp for:

Roberto Torres hos Osasuna og Toni Kroos hos Real Madrid.

TV og live stream

Heldigvis for deg sender Unibet alt av det beste fra spansk fotball. Både La Liga og Copa del Rey er nemlig tilgjengelig for alle Unibet sine kunder via live stream på nett.

En aktiv konto vil si at du enten har penger disponibelt på konto, eller har brukt kontoen til å plassere et bet de sistte 24 timene.

Og det er ikke bare spansk fotball du kan se hos Unibet. De sender også alt av kamper fra Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og flere andre av de største europeiske ligaene.

Hvordan ser jeg La Liga?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser