Odd Ballklubb
vs
Brann

Se Eliteserie-kampen mellom Odd og Brann med live stream på nett

Det er full Eliteserie-runde denne helgen også, og blant kampene på programmet finner vi Brann sin uhyre viktige bortekamp mot Odd i Skien.

Bergenserne har ikke klart å utnytte det faktum at de har møtt flere av sine nedrykksrivaler de siste ukene, og befinner seg fortsatt på playoff i Eliteserien.

19 poeng er tre mindre enn Tromsø som er det nederste laget på sikker plass, mens det kun er ett poeng ned til Stabæk på direkte nedrykk.

Men Odd skal heller ikke føle seg alt for trygge. Ender denne kampen med tap vil Brann bare være fem poeng bak Skienslaget, og dermed er Eliteserie-kontrakten 2020 langt fra sikret enda for Odd.

Og opp til kampen om medaljer er det nå for langt for Odd til å i det hele tatt tenke tanken på om det kan bli medaljekamp på tampen av sesongen. Odd skal fokusere på å holde nedrykkskampen på behagelig avstand, og kun det.

Hvem vinner av Odd og Brann?

Odd er kanskje svake favoritter her, men Brann er i bedre form totalt sett. Bergenserne har ikke tapt på fem ligakamper, men tre av de fire har endt med poengdeling.

Odd har kun én seier på sine siste seks, mens tre av de har endt med tap, og dermed har Odd falt ifra på tabellen. Brann har mye mer å spille for, og jeg tror de tar tre poeng med hjem til Bergen.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Sander Svendsen hos Odd og Aune Heggebø hos Brann.

TV og live stream

Om du vil se denne kampen fra Eliteserien så er det Discovery som har rettighetene i Norge, og du kan derfor se kampen på en av deres TV-kanaler, eller på strømmetjenesten Dplay.

Ønsker du å se mer sport på nett med live stream, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser