Norwich
vs
Manchester United

Se FA cup-kampen mellom Norwich og Manchester United med live stream

Det er klart for kvartfinaler i den engelske FA-cupen denne helgen, og på Carrow Road skal Norwich ta imot Manhester United til et spennende oppgjør og kamp om en plass i semifinalene.

Det er selvsagt bortelaget som er favoritter her, men cup er cup, også i England. og det blir nok et svært spennende oppgjør.

På veien til kvartfinale har Manchester United slått ut Wolverhampton med 1-0 over to kamper, 6-0 borte mot Tranmere, 3-0 borte mot Derby, og nå er det altså Norwich som står for tur for Ole Gunnar Solskjærs menn.

For Norwich sin del er Preston North End slått 4-2 på bortebane, Burnley slått 2-1 på bortebane og Tottenham på spektakulært vis slått 3-2 på bortebane etter straffespark konkurranse.

Manchester United pørver også å få tak i fjerdeplassen i Premier League, men er fem poeng bak Chelsea, når det bare gjenstår syv Premier League- kamper.

Norwich sliter i bunnen av tabellen, og med tap i de tre siste PL-kampene er nå neste alt håp ute for klubben. Det er seks poeng opp til trygg plass.

Hvem vinner av Norwich og Manchester United?

Vi ser på gjestene som favoritter her, men vi har en liten følelse av at Norwich kan overraske positivt. Kanskje rykker de ned, men de kan allikavel få en opptur på slutte nav sesongen med seier i FA-cupen?

Men selvsagt, Manchester United har sett meget gode ut nå etter korona-pausen, og Martial scoret hattrick i kampen mot Sheffield United nå i midtuken.

Derfor tror vi også dette ender med borteseier. og Mancehster United skal kjempe om en plass i finalen på Wembley.

Vi tror det ender 1-4.

Se opp for:

Alexander Tettey hos Norwich og Anthony Martial hos Macnehster United.

TV og live stream

Heldigvis for alle som er glade i Engelsk fotball sender Unibet alle kamper fra FA-cupen og Ligacupen med live stream online til alle sine kunder.

I tillegg til både FA Cupen og Ligacupen sender Unibet live stream av kamper fra både Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Championship, Eredivisie og flere titalls andre ligaer.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser