Norwich
vs
Liverpool

Se Ligacup-kampen mellom Norwich og Liverpool med live stream

Vi er i gang med den tredje runden av den Engelske Ligacupen, og allerede nå begynner det å tette seg til, med flere oppgjør der det står Premier League-lag på begge halvdelene.

På Carrow Road skal Norwich og Runar Normann ta imot Liverpool til det som blir en svært vanskelig kamp for vertene. Men gjestene har et betydelig vanskeligere og tettere kampprogram enn det vertene har, og det er fare for at Klopp kommer til å hvile en god del viktige spillere.

Norwich er til gjengjeld i elendig form, og har startet sesongen tilbake i Premier League med fem tap av fem mulige så langt, senest hjemme mot Watford.

Liverpool knuste Crystal Palace 3-0 hjemme i helgen, og med det har de vunnet alle kampene i Premier League så langt, bortsett fra hjemmekampen mot Chelsea, som endte med poengdeling.

Det er stadig fire runder igjen av denne cupen før en eventuell finale for de to lagene, så det er en lang vei igjen før en eventuell pokal.

Hvem vinner av Norwich og Liverpool?

Liverpool kommer til denne kampen som favoritter, men det er noe med disse cupene som gjør at det alltid er vanskelig å spå hvem som vinner til slutt.

For Liverpool har mye annet å tenke på denne sesongen, mens Norwich gjerne kun har denne sjansen til å sikre seg en pokal. Jeg tror dog det blir i tøffeste laget.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Mathias Normann hos Norwich og Mohamed Salah hos Liverpool.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret onsdag kveld kan du gjøre det hos Unibet. De sender alle kamper fra denne turneringen via live stream til alle sine aktive kunder.

Og er du aktiv kunde hos Unibet kan du i tillegg til alle kamper fra Ligacupen i England, se tusenvis av kamper fra store ligaer som Bundesliga, Serie A, La Liga, Eredivisie, FA-cupen og Championship.

Hvordan ser jeg Ligacupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser