Kampprogram

Norwich
vs
Chelsea

Se Premier League-oppgjøret mellom Norwich og Chelsea med live stream

Det er Champions League, Europa League og Conference League som tar det meste av oppmerksomheten denne uken, men det er også Premier League-runde disse dagene.

Eller, rettere sagt så er det en del hengekamper som skal bli ferdigspilt, etter å ha blitt utsatt på grunn av coronasmitte tidligere i vinter.

Og blant Premier League-kampene på programmet torsdag finner vi oppgjøret mellom nedrykkstruede Norwich og titteljagende Chelsea.

Norwich er plassert helt sist i Premier League med fattige 17 poeng på 27 kamper. I tillegg er flere av klubbene over dem på tabellen bak når det kommer til kamper, så det ser stygt ut for Mathias Normann og co.

For Chelsea sin del svinner tittelmulighetene hen, og London-klubben bør vinne alle sine resterende kamper i tillegg til at både Manchester City og Liverpool snubler for at tittelen skal ende i den engelske hovedstaden.

Etter 26 spilte kamper har Chelsea tatt 53 poeng, noe som er 10 mindre enn Liverpool og 16 mindre enn Manchester City, som har henholdsvis én og to kamper mer spilt enn Chelsea.

Hvem vinner av Norwich og Chelsea?

Chelsea er selvfølgelig enorme favoritter her, og Norwich vil etter alle solemerker bli sendt enda nærmere nedrykk torsdag kveld.

Gjestene er i god form, og bør ta sin fjerde seier i Premier League på rad på Carrow Road, og dermed fortsatt holde håpet om Premier League-tittelen i live.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Mathias Normann hos Norwich og Kai Havertz hos Chelsea.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser