Kampprogram

Newcastle United
vs
Wolverhampton Wanderers

Se Premier League-kampen mellom Newcastle og Wolverhampton med live stream

Vi får en tyvstart på helgens Premier League-runde fredag, den 32. i rekken denne sesongen, og det er Newcastle som tar imot Wolverhampton hjemme på St. James Park i Newcastle.

En viktig kamp for begge klubber, der Newcastle kan ta et stort steg mot å sikre seg plassen i Premier League til neste sesong, mens Wolverhampton stadig er med i kampen om Europacup den kommende sesongen.

Men om de ikke vinner denne kampen begynner det å se mørkt ut med tankte på en topp syv-plassering, da brorparten av lagene over dem på tabellen har færre kamper spilt. Wolves er for øyeblikket plassert på åttendeplass.

Newcastle så helt fortapt ut i høstsesongen, men etter at de saudi arabiske eierne kom inn i januar, og klubben fikk gjort flere gode signeringer og ansatt Eddie Howe som hovedtrener har det gått mye bedre, til tross for 1-4 borte mot Tottenham forrige helg.

Ligger for øyeblikket på femtende plass på Premier League-tabellen, med ni poeng å gå på ned til Watford på direkte nedrykk, som riktig nok har to kamper til gode på Newcastle.

Hvem vinner av Newcastle og Wolves?

Denne er tøff. Som sagt er Newcastle betydelig bedre nå enn sist de to lagene møttes, som var i oktober, da Wolves vant 2-1 hjemme på Molineux.

Problemet for Newcastle blir å score nok mål mot et Wolves som nærmest ikke slipper inn mål. Så jeg tror dette ender med uavgjort.

Jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Cris Wood hos Newcastle og Pedro Neto hos Wolves.

TV og live stream

Om du er interessert i å se dette oppgjøret fra engelske Premier League så er det ikke mange valgmuligheter for deg. TV 2 har rettighetene i Norge og vil sende den på en av sine kanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Men om du er glad i å se fotball med live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du streamer fotball med Unibet nedenfor denne artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser