Kampprogram

Newcastle United
vs
Liverpool

Se Premier League-kampen mellom Newcastle og Liverpool med live stream

Det begynner virkelig å tette seg til i Premier League nå, og det gjenstår bare rundt 5-6 kamper for de fleste lagene. På St James Park i Newcastle skal Newcastle og Liverpool kjempe om tre viktige poeng lørdag.

Med fire seire på rad har Newcastle nå mer eller mindre sikret seg plassen i neste års Premier League, men med poeng her vil det mer eller mindre være bombesikkert at de spiller i Premier League også neste sesong.

For Liverpool sin del står det også mye på spill, for med ett poeng opp til Manchester City er de fortsatt for alvor med i kampen om tittelen denne sesongen, to sesonger etter at de vant den for første gang siden 1990.

Men det er selvsagt Manchester City som er favoritter til å ta tittelen, og de har også et litt lettere program enn det Liverpool har nå den siste måneden.

Newcastle har nesten blandet seg inn i kampen om Europacup den kommende sesongen, men de gode formen kom litt for sent til at det blir aktuelt.

Men å komme seg fra sisteplass og opp på det som nå er niendeplass på tabellen siden januar er imponerende nok i seg selv.

Nå venter det trolig en sommer med det som blir store utskiftninger av troppen, da de saudiske pengene skal få både vinger å fly med og ben å gå på.

Hvem vinner av Newcastle og Liverpool?

Det er selvsagt Liverpool som er favoritter her, men det er altså et Newcastle-lag i storform som tar dem imot, så alt er ikke skråsikkert her.

Liverpool kommer fra 2-0 hjemme mot Villarreal i Champions Leagues første semifinalekamp, og er selvsagt også i meget solid form om dagen. Dette ender nok med borteseier.

Jeg tror det ender 1-3.

Se opp for:

Chris Wood hos Newcastle og Mohamed Salah hos Liverpool.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra engelske Premier League så er det TV 2 Norge som er din beste venn. De har nemlig ene og alene rettighetene i Norge, og sender kampen på sine sportskanaler og på strømmetjenesten TV 2 Play.

Du kan se mer fotball online via live stream hos Unibet. Les mer om hvordan du live streamer fotball gratis hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser