Kampprogram

Newcastle United
vs
Aston Villa

Se Premier League-kampen mellom Newcastle og Aston Villa med live stream

Blant veldig mange forskjellige spennende Premier League-kamper denne helgen finner vi et interessant bunnoppgjør fra St James Park, der Newcastle tar imot Aston Villa.

De to lagene er begge i bedre form enn de har vært i høstsesongen, og det kan se ut til at beggge lag klarer seg denne sesongen, om det fortsetter. Men laget som eventuelt vinner denne kampen har en stor fordel i kampen mot nedrykk.

Aston Villa har klatret opp til en relativt trygg ellevteplass på tabellen, og har hele 10 poeng ned til direkte nedrykk, det bør gå når det gjenstår 16 kamper av sesongen.

For Newcastle sin del har det sett stygt ut lenge, men med to seire på rad, og fire kamper uen tap, er Newcastle nå over nedrykksstreken, enn bare med ett poeng for nå.

Men det skal vinnes betydelig flere kamper enn de to på rad, om de skal begynne å nærme seg trygg grunn. Det er ett poeng opp ti lEverton, men så er det fem poeng opp til Leeds, på de to plassene ovenfor på tabellen.

Hvem vinner av Newcastle og Aston Villa?

Jeg ser faktisk på Newcastle som favoritter her, de ser ut til å ha truffet godt på overgangene i januar, og laget ser betydelig mer strukturert og samspilt ut nå enn i høst.

Steven Gerrard har fått styr på Aston Villa-laget, men formen i de siste ukene har vært svært ustabil, jeg går for hjemmeseier her.

Jeg tror det ender 2-1.

Se opp for:

Callum Wilson hos Newcastle og Danny Ings hos Aston Villa.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne kampen og andre kamper fra Premier League. så er det TV2 som har alle rettighetene i Norge, og kampen blir derfor sendt på en av deres sportskanaler og på strømmetjenesten TV2 Play.

Men om du er glad i fotball kan vi anbefale Unibet, som sender kamper fra flere av de største ligaene i Europa. Les mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser