Molde
vs
Viking

Se Eliteserie-kampen mellom Molde og Viking med live stream

Det er endelig klart for den femte runden i Eliteserien, etter to ukers pause på grunn av cupfinalen forrige helg. Runden tyvstarter lørdag med to oppgjør, og den sene kampen består av laget som nettopp vant Cupfinalen, nemlig Molde, som tar imot Viking hjemme på Aker stadion.

Og det er to av de største medaljefavorittene som skal i aksjon, og begge lagene har også fått en grei start på sesongen før dette oppgjøret.

For Molde står med to seire og ett tap på sine første fire ligakamper, noe som gir syv poeng og en foreløpig femteplass på Eliteserie-tabellen.

For Viking sin del har det gått enda bedre, og fire seire på fem kamper sørger for at klubben ligger på andreplass med 12 poeng, bare ett bak ligaleder Lillestrøm.

Molde er altså seks poeng bak Lillestrøm allerede, men har en kamp til gode, og det er dermed ingen krise eller stress i Romsdalen helt enda. Men et tap her vil selvsagt gjøre bekymringene litt mer fremtredende.

Hvem vinner av Molde og Viking?

Molde er favoritter her, men Viking viste ved å vinne mot Bodø/Glimt at de virkelig skal bli tatt på alvor i Eliteserien denne sesongen.

Jeg tror det blir utrolig tight, men Molde kommer med stor selvtillit og tro på seg selv etter Cup-gullet, og jeg tror det blir tunget på vektskålen.

jeg tror det ender 3-2.

Se opp for:

Magnus Wolff Eikrem hos Molde og Veton Berisha hos Viking.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Eliteserien er det Eurosport som har rettighetene, og du kan se kampen på en av deres kanaler eller på strømmetjenesten Eurosport Player.

Men du kan se mer fotball med live stream på nett hos Unibet. Les mer om hvordan du gratis live streamer fotball online hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser