Molde
vs
Vaalerenga

Se Eliteserie-kampen mellom Molde og Vålerenga med live stream

Endelig er vi igang igjen, med Eliteserien, og det som blir en meget spennende 2022-sesong. To av lagene som er ventet å kjempe om medaljer møter allerede i den første runden, nemlig Molde og Vålerenga.

Der er selvsagt Molde store favoritter, da de også er en av de største favorittene til å vinne Eliteserien denne sesongen, sammen med Bodø/Glimt.

Vålerenga har sett litt ustabile ut så langt denne våren, men skal og bør ha en stall god nok til å ta medaljer denne sesongen. Så får vi se om prestasjonene blir like gode som det man forventer.

Molde har vist gode prestasjoner denne vinteren og våren, og jeg tror Glimt skal få større kamp om gullet denne sesongen enn de har gjort de to foregående.

Dette er den første runden av totalt 30 ligarunder som skal spilles før starten av november, da Eliteserien avsluttes før VM i Qatar skal i gang.

Hvem vinner av Molde og Vålerenga?

Molde er favoritter i dette oppgjøret, og skal være et bedre lag enn det Vålerenga er, både på papiret og på banen. Jeg tror nok dette skal bli rimelig greit for hjemmelaget.

Det er ikke her VIF skal hente poengene sine denne sesongen, og jeg er helt sikker på at de skal havne på øvre halvdel til tross for tap her lørdag.

Jeg tror det ender 3-1.

Se opp for:

Magnus Wolff Eikrem hos Molde og Petter Strand hos Vålerenga.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne og andre kamper fra norske Eliteserien så er det Eurosport som er stedet for deg, for de har nemlig rettighetene til å sende turneringen i Norge, og i resten av Europa.

Derfor er denne kampen tilgjengelig på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du vil se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser