Molde
vs
Tromsø

Se Eliteseriekampen mellom Molde og Tromsø med live stream

Det er klart for den tjueandre serierunden i Eliteserien 2021, og gullfavorittene Molde skal ut mot nyopprykkede Tromsø på bortebane, en kamp de er ganske klare favoritter i.

Molde vant sin første kamp for sesongen når Kristiansund ble slått 2-0 hjemme på søndag, mens Tromsø som forventet tapte mot rivalene fra Bodø på bortebane, en kamp som til slutt endte 0-3.

Dermed kan Molde stå med full pott etter to serierunder om de vinner denne, og være i rute til å ta tilbake gullet som havnet i Bodø, og ikke Molde i fjor, for første gang på tre sesonger.

Tromsø rykket opp fra OBOS-ligaen med stil, på første forsøk, men har en av de svakeste troppene i ligaen, og det er få som forventer at de skal få noe som helst ut av dette oppgjøret mot Molde.

Molde har sett solide ut i hele år, og er eneste laget som har spilt tellende kamper før Eliteserien ble sparket i gang i helgen, når de spilte totalt fire kamper mot Granada og Hoffenheim i Europa Leagues sluttspill i vinter.

Hvem vinner av Tromsø og Molde?

Som nevnt lenger oppe så er Molde storfavoritter her, og det er vanskelig å se for seg at det blir noe annet enn borteseier i dette oppgjøret.

Tromsø har fine muligheter til å berge plassen, men det er ikke i denne kampen de sikrer de avgjørende tre poengene som sørger for at det ikke blir nedrykk.

Jeg tror det ender 0-3.

Se opp for:

Runar Espejord hos Tromsø og Frederik Aursnes hos Molde.

TV og live stream

Ønsker du å få med deg denne kampen fra Eliteserien, og ikke er en av de heldige 200 på tribunen, så er det Eurosport som er din beste venn. De sender kampen på sine sportskanaler og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Befinner du deg utenfor Norge så kan du trolig se kampen via Unibet. Men vær obs på IP-restriksjoner. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser