Molde
vs
Hoffenheim

Se Europa League-kampen mellom Molde og Hoffenheim med live stream

Vi er endelig klare for Europa League-sluttspillet, og Molde skal forsvare Norges ære når de møter Hoffenheim i første utslagsrunde.

Dessverre kan ikke hjemmekampen spilles på Aker stadion, på grunn av restriksjoner, så Molde skal ta imot tyskerne på Villarreal sin hjemmebane utenfor Valencia, nærmeste bestemt Estadio de la Ceramica.

Dermed blir det ikke rare hjemmebanefordelen til Molde, som i siste hjemmekamp i gruppespillet fikk lov til å slippe inn 600 tilskuere.

Returkampen skal etter planen gå i Tyskland, og dermed er utgangspunktet ikke det beste for laget som havnet på andreplass i Eliteserien sist sesong.

Molde har i tillegg kun fått spille to treningskamper før dette oppgjøret, og kampformen er dermed langt fra optimal. Det er i det minste ikke meldt om mange skader og fravær i Molde-troppen.

Hoffenheim er ikke i den aller beste formen hjemme i Bundesliga, men klarte 2-2 borte mot Haalands Dortmund i helgen. Befinner seg på en tolvteplass på tabellen, og er dermed langt ifra å klare å kvalifisere seg til Europa League igjen denne sesongen. Dermed blir det ikke rare hjemmebanefordelen til Molde, som i siste hjemmekamp i gruppespillet fikk lov til å slippe inn 600 tilskuere.

Returkampen skal etter planen gå i Tyskland, og dermed er utgangspunktet ikke det beste for laget som havnet på andreplass i Eliteserien sist sesong.

Hvem vinner av Molde og Hoffenheim?

Det er Hoffenheim som er favoritter her. De er i sesong, og spiller på et mye høyere nivå enn det Molde gjør.

Dog har Molde vist at de kan bite fra seg i Europa League, flere ganger de siste sesongene. Vi tror de kan skaffe seg et greit resultat før reeturoppgjøret, men det blir nok tøft over to kamper å gå videre her.

Vi tror det ender 1-1.

Se opp for:

Fredrik Aursnes hos Molde og Andrej Kramaric hos Hoffenheim.

TV og live stream

Om du ønsker å se dette oppgjøret fra Europa League så er det TV 2 som har rettigehetene til å sende kampen, og hele turneringen, i Norge.

Derfor kan du se denne og alle andre kamper fra Europa League hos en av TV 2 sine sportskanaler, og på strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Om du har lyst til å se mer fotball med live stream på nett så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser