Molde
vs
Dundalk

Se Europa League-kampen mellom Molde og Dundalk med live stream

Det går unna i fotballverden nå, og selv om det føles som vi nettopp startet årets gruppespill er vi denne uken allerede klare for den femte spilledagen.

Og Molde har gode muligheter til å kvalifisere seg til utslagsrundene om man vinner hjemmekampen mot gruppejumbo Dundalk.

Dundalk har tatt nøyaktig null poeng på sine første fire kamper, og bør ikke være noe problem for Molde på hjemmebane. Og med seier her og Rapid Wien-tap mot Arsenal så behøver Molde bare uavgjort eller tape med ett mål borte mot Rapid Wien i den siste gruppespillskampen for å avansere.

For Dundalk sin der skal de vinne både denne kampen og kampen mot Arsenal neste uke med ganske solide siffer om de i det hele tatt skal ha muligheter for å avansere, og det virker veldig lite sannsynlig.

Molde kommer fra 3-1 mot Haugesund i Eliteserien, og har dermed god kontroll på andreplassen i Eliteserien nå. De er hele seks poeng foran tredjeplasserte Vålerenga med bare fire kamper igjen å spille.

Dundalk vant smått utrolige 11-0 i den irske cupen i helgen, noe som sier mer om nivået på irsk fotball en det gjør på Dundalk.

Hvem vinner av Molde og Dundalk?

Molde er storfavoritter, og vi regner med dette blir enkel skuring. Det er en ganske brutal avslutning på Eliteserien, og det kan derfor være at vi ser et par spillere som får en hvil fra start.

Dundalk må angripe, og det åpner opp mye rom for Molde, og vi tror de vil utnytte mulighetene godt, og at dette ender med ganske klare sifre til hjemmelaget.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Magnus Wolff Eikrem hos Molde og Patrick Hoban hos Dundalk.

TV og live stream

Om du har lyst til å se dette oppgjøret fra Europa League så er det TV2 som har rettighetene til å sende turneringen i Norge, så kampen er tilgjengelig på en av deres kanaler, og på strømmetjenesten TV2 Sumo.

Har du lyst til å se mer fotball med live stream så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du ser fotball med live stream med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser