Mjondalen
vs
Bodø/Glimt

Få med deg den megaspennende kampen mellom Mjøndalen og Bodø/Glimt med live stream

Søndag er det dags for den siste serierunden i Eliteserien denne sesongen, og for et dram som venter oss i både toppen og bunnen av tabellen.

Og én kamp har et lag fra hver av endene av tabellen, nemlig kampen mellom Mjøndalen og Bodø/Glimt, der hjemmelaget kjemper om å overleve og bortelaget kjemper om gullet.

Det er med andre ord duket for en skikkelig godbit av en kamp på Consto Arena, der Glimt skal ha poeng, og Mjøndalen skal vinne.

Men selv med seier er ikke Mjøndalen sikret kvalifiseringsplassen, de er nemlig også avhengig av at Stabæk taper, og at Brann ikke spiller mer enn uavgjort mot Sarpsborg på hjemmebane.

Og nettopp derfor blir denne kampen så spennende. Glimt har rotet vekk mange poeng de siste rundene, og det kan være fare for at de gjør det her også, mot et Mjøndalen-lag som ikke har noe å tape, og som kommer til å kjøre på fremover.

Og taper Glimt er det store sannsynligheter at Molde, som møter Haugesund på bortebane, går forbi og snapper gullet i aller siste runde.

Hvem vinner av Mjøndalen og Bodø/Glimt?

Såklart er gjestene enorme favoritter her, og å tippe noe annet enn borteseier er dumt. Selv om jeg tror vi kommer til å se et heltent Mjøndalen-lag.

Glimt ska lrett og slett bare være alt ofr mye bedre enn Mjøndalen, og alt annet enn seier til Kjetil Knutsens menn vil være en skandale.

Jeg tror det ender 1-4.

Se opp for:

Isaac Twum hos Mjøndalen og Ola Solbakken hos Bodø/Glimt.

TV og live stream

Har du lyst til å se denne og andre kamper fra norske Eliteserien så er det Eurosport som er stedet for deg, for de har nemlig rettighetene til å sende turneringen i Norge, og i resten av Europa.

Derfor er denne kampen tilgjengelig på en av deres sportskanaler, og på strømmetjenestene dplay og Eurosport Player.

Om du vil se mer fotball med live stream på nett, så er Unibet et godt alternativ. Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med live stream på nett med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Eliteserien?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • EuroSport Player
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 129,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til Eurosport Player
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med EuroSport Player

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser