Mirandes
vs
Real Sociedad

Se returoppgjøret i Copa del Rey mellom Mirandes og Real Sociedad med live stream

Det er klart for returoppgjør i semifinalene i den spanske cupen, Copa del Rey, denne uken, og Martin Ødegaard og Real Sociedad skal møte Segunda Division-klubben Mirandes på bortebane, etter at de først vant 2-1 på hjemmebane.

2-1 er riktignok seier, men La Real skulle nok ønske at de vant med større margin på hjemmebane, mot det som er betydelig svakere motstand enn de er vant med til vanlig i La Liga.

Uansett er de fortsatt favoritter, og bør vinne sammenlagt og dermed sikre seg sin første finale i Copa del Rey på 32 sesonger.

Men man skal tilbake 33 sesonger for å finne siste av totalt to seire i den spanske cupen for Real Sociedad, da de vant over Atletico Madrid.

Mirandes har selvsagt ikke vunnet cupen før, da de aldri har vært et lag å regne med i spansk fotball. Semifinalene i denne sesongen er deres beste prestasjon i i Copa del Rey noensinne.

hvem vinner av Mirandes og Real Sociedad?

Vi er ganske komfortable på at Real Sociedad fikser biffen her på bortebane, og dermed er klare for sin første finale på veldig mange sesonger.

I finalen møter man enten Athletic Bilbao eller Granada, der Athletic leder 1-0 etter den første kampen på hjemmebane.

Vi tror Ødegaard kommer til å fikse dette, og kommer til å være svært delaktig i en 3-0-seier for bortelaget.

Se opp for:

Matheus hos Mirandes og Martin Ødegaard hos Real Sociedad.

TV og live stream

Heldigvis for alle som er glade i spansk fotball sender Unibet alle kamper fra Copa del Rey og La Liga med live stream online til alle sine kunder.

I tillegg til både Copa del Rey og La Liga sender Unibet live stream av kamper fra både Bundesliga, Serie A, Ligue 1, Championship, Eredivisie og flere titalls andre ligaer.

Hvordan ser jeg Copa del Rey?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser