Manchester United
vs
Wolverhampton Wanderers

Se omkampen i FA-cupen mellom Manchester United og Wolverhampton med live stream

Kampen mellom Wolverhampton og Manchester United var kanskje den mest spennende og største i den tredje runden av [FA-Cupen[(/ligaer/fa-cupen). Og når ingen av de to klubbene klarte å vinne oppgjøret, får vi nå en reprise, på Old Trafford.

Det kan bli et meget interessant oppgjør. For dette er to klubber som begge kjemper på øvre halvdel av Premier League-tabellen, men som med stor sannsynlighet ikke klarer å kvalifsere seg til neste års Champions League. Å gå langt i, og forhåpentligvis vinne, FA-cupen er dermed en meget stor gulerot for både Wolverhampton og Ole Gunnar Solskjærs Manchester United.

Begge klubbene spilte Premier League-fotball i helgen. Manchester United knuste tabelljumbo Norwich på hjemmebane med hele 4-0, mens Wolverhampton noe skuffende måtte ta til takke med 1-1 hjemme mot Newcastle.

Dermed er Manchester United fortsatt femteplassert på Premier League-tabellen med sine 34 poeng på 22 kamper, noe som er hele fem mindre enn Chelsea på fjerdeplass.

Wolverhampton finner vi to plasser under Ole Gunnar Solskjærs menn, med tre poeng mindre, og dermed hele åtte poeng bak Chelsea på den meget viktige fjerdeplassen.

Hvem vinner av Manchester United og Wolverhamtpon?

Vi får trolig se to toppede mannskaper her, som begge ønsker svært mye å avansere til fen fjerde runden i FA-cupen.

Det som er sikkert før avspark er av vi garantert får en vinner. Kampen går nemlig til straffesparkkonkurranse om det er uavgjrot ved full tid.

Men vi tror faktisk Manchester United avgjør før den tid. Vi tror Ole Gunnar Solskjær nærmest er desperat etter å hente et trofé som United-trener, og derfor kommer til å gå "all-inn" i dette oppgjøret.

Vi tror Manchester United vinner 2-1.

Se opp for:

Marcus Rashford var glimrende for Manchester United i helgen. Adama Traore er alltid et faremoment for Wolverhampton.

TV og live stream

Du ser denne kampen hos Unibet. Det eneste du behøver er en aktiv konto hos dem.

Og alle som har aktive kontoer hos Unibet ser alt de har å tilby av live fotball. Hos Unibet ser man alt fra ligaer som blant annet La Liga, Serie A, Bundesliga, Championship, Eredivisie og Ligue 1.

Les mer om hvordan du stremer fotball gratis med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen. Du ser alle kamper fra Serie A hos Unibet.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser