Manchester United
vs
West Ham

Se FA Cup-kampen mellom Manchester United og West Ham med live stream

Det er klart for den femte runden i FA Cupen i England denne uken, og nå begynner det å tette seg til med spennende kamper, blant annet Manchester United mot West Ham, to av formlagene i Premier League.

De to lagene spilte begge ligafotball i helgen, og begge lagene klarte ikke mer enn uavgjort i sine respektive Premier League-kamper. Manchester United spilte uavgjort mot Everton, mens West Ham ikke klarte mer enn 0-0 borte mot London-rivalene Fulham.

Dermed er fortsatt Manchester United med i toppkampen i Premier League, men med byrivalene Manchester City i fantastisk form, de vant borte mot Liverpool søndag, ser det nærmest umulig ut å ta tittelen i ligaen, for første gang siden 2013.

West Ham har også overbevist i hjemlig liga denne sesongen, og er med i kampen om Europacup-spill neste sesong, selv om det trolig kommer til å holde hardt å ta en av de topp fire plasseringene som gir Champions League.

Manchester United har slått Watford og Liverpool i sine to første runden i FA-Cupen, mens West Ham har slått Stockport County og Doncaster, to betydelig lettere motstandere.

Hvem vinner av Manchester United og West Ham?

Her er Ole Gunnar Solskjærs menn ganske klare favoritter. De er i meget god form, og FA-Cupen skan nå se ut som den pokalen som ligger nærmest Solskjær, som hans første pokal som manager for Manchester United.

Vi ser for oss at det blir ganske klare seierstall for hjemmelaget, og vi tror det er et toppet Manchester Untied-lag som vinner dette oppgjøret ganske komfortabelt.

Vi tror det ender 3-0.

Se opp for:

Marcus Rashford hos Manchester United og Tomás Soucek hos West Ham.

TV og live stream

Ønsker du å se denne kampen fra FA-cupen, så finnes det flere gode alternativer for deg, blant annet Unibet. Unibet sender alt av kamper fra FA-cupen til alle sine aktive kunder.

Å være aktiv kunde vil si at du enten har plassert et bet de siste 24 timene, eller har penger disponibelt på kontoen.

Du kan lese mer om hvordan du ser fotball med Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg FA-Cupen?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • Viaplay
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 299,- Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til viaplay
leptop-pen 2.Oprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med Viaplay

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser