Kampprogram

Manchester United
vs
Tottenham

Se Premier League-kampen mellom Manchester United og Tottenham med live stream

Med full runde i Premier League denne helgen er det klart for et meget spennende kampprogram, der kampen mellom Manchester United og Tottenham trolig er den mest spennende.

De to lagene kjemper begge fortsatt for Champions League-spill neste sesong, men hjemmelaget er laget som før dette oppgjøret ligger best an av de to.

For etter 28 spilte kamper ligger Manchester United på femteplass. Det er kun ett poeng opp til Arsenal på den viktige fjerdeplassen, men Arsenal har en stor fordel ved å ha tre kamper til gode på de røde djevlene.

Tottenham følger to plasser bak Manchester United på tabellen, og har kun to poeng opp til hjemmelaget. I tillegg har Spurs to kamper å gå på, så en seier her vil sende Tottenham i førersetet i forhold til Manchester United.

Tottenham knuste Everton 5-0 hjemme på Tottenham stadion mandag, og fortsatte dermed sin meget spesielle form, der de går fra det elendige til det geniale.

Manchester United ble knust 1-4 borte mot Manchester City forrige helg, der byrivalene virkelig viste hvor stor forskjell det er på de to lagene for tiden.

Hvem vinner av Manchester united og Tottenham?

Her er faktisk Tottenham favoritter, men det er så vidt. Det er to lag i utrolig ustabil form, og det er nærmest umulig å vite hva man får servert.

Men Spurs var gode forrige helg, logikken i det siste vil si de er dårlige denne helgen da, men jeg går for borteseier.

Jeg tror det ender 1-2.

Se opp for:

Cristiano Ronaldo hos Manchester United og Harry Kane hos Tottenham.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser