Kampprogram

Manchester United
vs
Southampton

Se Premier League-kampen mellom Manchester United og Southampton med live stream

Premier League-programmet begynner endelig å se mer normalt ut igjen, etter to måneder med både pauser, utsettelser og andre ting som har sørget for at det har vært et aldri så lite kaos å følge med på kampprogrammet.

Og lørdag får vi servert hele fem Premier League-kamper, i det som er den 25 runden av sesongen. Blant kampene finner vi Manchester Uniteds oppgjør hjemme mot Southampton og Mohamed Elyounoussi.

Manchester United er for alvor med i kampen om Champions League-plasser neste år, men da skal selvsagt kamper som dette vinnes. For det er tøff konkurranse fra både West Ham, Arsenal og Tottenham, om det som er én plass.

For Southampton sin del ser det ut til å bli nok en sesong som middelhavsfarer, og etter 22 kamper spilt er klubben plassert på tolvteplass med sine 25 poeng, noe som er ni mer enn Norwich på direkte nedrykk.

Det første oppgjøret mellom de to klubbene endte 1-1, i det som var kun det andre ligaoppgjøret for begge lag for sesongen.

Hvem vinner av Manchester United og Southampton?

Manchester United er naturlig nok favoritter på hjemmebane, som de som ofest er. men det er langt fra et gitt resultat at de vinner denne kampen.

Southampton er ikke i sin beste form, men de kan fint klare å ta både ett og tre poeng fra Manchester United i den formen de er i.

Jeg tror det ender 1-1.

Se opp for:

Cristiano Ronaldo hos Manchester United** og Moi Elyounoussi hos Southampton.

TV og live stream

Vil du se denne kampen fra Premier League så har du to valg, enten se den via liniær-tv hos TV 2, eller på deres strømmetjeneste TV 2 Play, da TV 2 har enerettigheter til turneringen i Norge.

Men du kan se mye annen god fotball hos Unibet, gratis. Les mer om hvordan du live streamer fotball hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Premier League?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser