Manchester United
vs
Roma

Se Europa League-semifinalen mellom Manchester United og Roma med live stream

Vi er klare for de to semifinalene i Europa League, og den trolig mest interessante kampen på programmet er Manchester United som tar imot Roma hjemme på Old Trafford.

Manchester United er selvsagt favoritter, og bør vinne en slik kamp som dette hjemme mot det syvende beste laget i Italia. Ole Gunnar Solskjærs menn er i god form, og ser ut til å være favoritter i denne turneringen denne sesongen.

Roma har bare vunnet én av de siste seks ligakampene sine, og er helt nede p åen syvendeplass på Serie A-tabellen. Det er hovedgrunnen til at vi ser på hjemmelaget som ganske klare favoritter her.

Manchester United kommer fra et kjedelig 0-0-resultat borte mot Leeds i helgen, men er stadig nummer to på Premier League-tabellen, og er mer eller mindre sikret spill i Champions League neste sesong.

Men de kan også sikre seg en plass i verdens gjeveste klubbturnering ved å vinne Europa League, finalen spilles i Gdansk i Polen om fire uker.

Hvem vinner av Manchester United og Roma?

Som nevnt tidligere så ser vi på hjemmelaget som ganske klare favoritter her, og om de spiller som de har gjort den siste tiden så ser jeg ikke store problemer for Solskjærs menn i dette oppgjøret.

Det er én mann som kan redde Roma, og det er selvsagt Edin Dzeko, den gamle Manchester City stjernen, som fortsatt kan det å score mål. Han kan nok sørge for at det er et lite håp før returpoppgjøret i Roma om en uke.

Jeg tror det ender 3-1.

Se opp for.

Marcus Rashford hos Manchester United og Edin Dzeko hos Roma.

TV og live stream

Om du ønsker å se denne kampen fra Europa League så er det TV2 som har rettighetene til å sende turneringen i Norge, og kampen er derfor tilgjengelig på deres kanaler og på strømmetjenesten TV 2 Sumo.

Vil du se mer fotball online, så er Unibet et godt alternativ. Les mer om hvordan du blir kunde og ser fotball med live stream hos Unibet nedenfor artikkelen.

Hvordan ser jeg Europa League ?

Vi har listen de beste sponsete leverandørene

  • Unibet
  • TV2 Sumo
Pris : - Kvalitet : Høy
Se fotball med Unibet

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser
Pris : 399 Kvalitet : God
leptop-www 1.Gå til TV2 Sumo
leptop-pen 2.Opprett konto
leptop-play 3.Se live fotball
Se fotball med TV2 Sumo

*Bemerk at utvaget av live streams kan variere mellom land. IP-restriksjoner kan forekomme - Sjekk med tilbyderen.

Vilkår og betingelser